Laurenţiu Reghecampf şi Bebeto au petrecut de Halloween. Primele imagini cu cei doi, după anunţul divorţului

Laurenţiu Reghecampf şi Bebeto au petrecut de Halloween. Nu demult, Anamaria Prodan se plângea de faptul că Reghe nu îi mai acordă aşa multă atenţie fiului lor, Bebeto, iar acesta suferă cumplit din această cauză.

01 nov. 2021, 23:11
Laurenţiu Reghecampf şi Bebeto au petrecut de Halloween. Primele imagini cu cei doi, după anunţul divorţului
Laurenţiu Reghecampf şi Bebeto au petrecut de Halloween

Laurenţiu Reghecampf şi Bebeto au petrecut de Halloween. Se pare că antrenorul Universităţii Craiova şi-a făcut timp şi pentru fiul cel mic, şi a imortalizat momentul reîntâlnirii.

Laurenţiu Reghecampf şi Bebeto au petrecut de Halloween

Reghe a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini, alături de cei doi băieţi, Luca, fiul din prima căsătorie şi Bebeto, fiul Anamariei Prodan. „Va iubesc! Felicitări Bebe„, a scris Reghe la una din fotografiile postate cu cei doi băieţi.

Citeşte şi: Anamaria Prodan s-a răzgândit! Nu poate să treacă peste umilinţa lui Reghecampf: „Este impardonabil! Nici Dumnezeu nu-l va ierta”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Anamaria Prodan, adevăruri dureroase despre divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

au fost în centrul atenției în ultimele luni din cauza separării cu scandal dintre cei doi.

Recent au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața antrenorului de la CSU Craiova, care ar fi avut o amantă încă din anul 2017. Pe care a cunoscut-o, potrivit unui jurnalist de la Strict Secret, în timpul unor petreceri „deocheate” care aveau loc în Dubai.

Anamaria Prodan a discutat detalii extrem de personale în ceea ce privește divorțul de Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru PRO TV. Impresara a vorbit despre impactul pe care l-a avut mediatizarea problemelor de cuplu dintre ea și Reghecampf.

În general, nu m-a afectat nimic mai mult decât moartea părinților mei. Nu mă afectează nimic decât dacă, Doamne ferește, ceva s-ar întâmpla cu copiii mei. Persoanele bune, rele, care vin în viața ta, vin cu un anumit scop.

Când pleacă, este decizia lui Dumnezeu dacă sunt bune sau sunt toxice. Și consider că ceea ce mi se ia e cu un scop și că va veni ceva mult, mult mai bun pentru mine și pentru familia mea.”, a mărturisit Anamaria Prodan.