Laurenţiu şi Ana Maria Reghecampf, din nou în biserică GALERIE FOTO

Înainte de a-şi începe munca în deşertul Arabiei, fostul antrenor al Stelei Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia, Ana Maria Prodan, au dat pe la o biserică din Bucovina. Au fost în misiune oficială şi au năşit un cuplu de tineri cu care se cunosc de mai mult timp. Mirele se numeşte Bogdan Steriopol şi a fost jurnalist la Pro Sport, iar acum lucrează la Fanatik. Aleasa inimii lui Bogdan este Andreea Lazăr, o tânără cu care se cunoaşte din 2011.  

16 iun. 2014, 10:35

Dacă mireasa nu este foarte cunoscută publicului larg, Bogdan Steriopol este cel care i-a transmis un mesaj deloc plăcut lui Mihai Stoica, managerul grupării Steaua Bucureşti, şi anume „La mulţi ani în puşcărie!”, mesaj care a stârnit mai multe controverse la vremea respectivă, scrie bzi.ro.

Citeşte şi Situaţie INCREDIBILĂ pentru Reghecampf la Al Hilal. GEST FĂRĂ PRECEDENT al ŞEICILOR

Cununia religioasă de ieri a fost programată la ora 16.30 la Biserica Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril din Gura Humorului. La poarta bisericii s-au strâns apropiaţi ai mirilor, dar şi curioşi, cu câteva zeci de minute înaintea începerii ceremonialului religios.

Citeşte şi Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au întors de urgenţă în ţară

Laurenţiu Reghecampf a sosit într-un BMW, model X6, în timp ce Ana Maria Prodan a ajuns la biserică în maşina familiei, un Mercedes S-Class, în valoare de 100.000 de euro.

Imediat ce a coborât din maşină, fostului antrenor al Stelei i-a căzut floarea de naş din piept, fiind atenţionat de oamenii de pe trotuar. Până să intre în curtea bisericii, atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi Ana Maria Prodan s-au fotografiat cu admiratorii.

Dacă fostul tehnician al echipei campioane a României a fost îmbrăcat în negru, Ana Maria Prodan a combinat două culori, negru şi roz, asortate la buchetul de flori pe care l-a purtat inclusiv în timpul slujbei din biserică.