Laurette a cerut 50.000 de euro la „Imperiul Leilor” pentru un salon de masaj african. Reacția investitorilor

Laurette Atindehou a venit, miercuri, la "Imperiul Leilor", unde a încercat să obțină o finanțare de 50.000 de euro pentru salonul ei de masaj african.

20 apr. 2022, 23:30
Laurette a cerut 50.000 de euro la „Imperiul Leilor” pentru un salon de masaj african. Reacția investitorilor
Laurette a cerut 50.000 de euro la "Imperiul Leilor" pentru un salon de masaj african

Laurette a cerut 50.000 de euro la „Imperiul Leilor” pentru un salon de masaj african. Vedeta vrea să își dezvolte afacerea, propriul salon de masaj, astfel că s-a prezentat în fața juraților de la „Imperiul Leilor” pentru a face rost de 50.000 de euro.

Laurette a cerut 50.000 de euro la „Imperiul Leilor” pentru un salon de masaj african. Reacția investitorilor

„Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta!”, a spus Laurette Atindehou în faţa investitorilor Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu. „Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi trei ani”, a mai spus vedeta.

Ce a ajuns să facă Laurette pentru bani după ce a ieşit din graţiile lui Ion Ţiriac. „Nu îmi este deloc ruşine!”

Din păcate pentru ea, Laurette nu a reușit să îi impresioneze pe jurații de la „Imperiul Leilor” pentru a obține o infuzie de capital în afacerea ei. Aceştia au moticat alegerea prin faptul căeste un domeniu în care nu ar risca să investească bani, posibilitățile de dezvoltare fiind prea puține.

„Am o curiozitate, tu ești o persoană care a întâlnit oameni deosebiți, cu putere mare și cu experiență în antreprenoriat. Ai avut șansa să faci cam orice proiect în viața asta. Ai avut acces la cei mai importanți oameni de afaceri din România”, a spus Dragoș Petrescu.

Laurette a făcut marele anunţ! Ce se întâmplă între vedetă şi fotbalistul Magaye Gueye: „Îmi doresc un băiețel!”

Sub titulatura „Masajul Reginei Africane”, Laurette cere 400 de lei pentru 45 de minute sau 450 de lei pentru 50 de minute de masaj presărat cu lumânări aromate și cu mirodenii africane!