Laurette a petrecut Paștele în Maramureș: „Am avut parte de o adevărată experiență”

Laurette a petrecut Paștele în Maramureș. Vedeta a făcut sărbătorile împreună cu fiica ei, Serena Luce Maria, unde s-au simțit ca într-o poveste. Vedeta se pregătește să se lanseze în muzica populară și a mărturisit că intenționează să părăsească România în curând.
Alina Costache
13 mai 2024, 18:58
Laurette a petrecut Paștele în Maramureș:
Laurette a petrecut Paștele în Maramureș

Laurette a petrecut Paștele în Maramureș. Vedeta a mers la pensiunea managerului ei Rareș Bota din comuna Cernești (Maramureș), unde a petrecut Paștele alături de noii colegi după tradițiile românești.

Citește și: Laurette scoate totul la vânzare! „Vând casa din Tunari, la pachet cu mașina”. Motivul pentru care a fost nevoită să renunțe la tot

Laurette a petrecut Paștele în Maramureș

Am avut parte de o adevărată experiență culinară și de o oază de liniște, în Maramureș, la cabana managerului meu Rareș Bota, din Comuna Cernești. Am sărbătorit Paștele cu oameni faini, cu tradiții și obiceiuri nemaipomenite. Horinca, vinul și gătitul mielului au fost la înălțime!

Am participat la slujba de Înviere, iar a doua zi am început un nou proiect muzical. Am filmat și mai multe videoclipuri la diferite piese, sfătuită de managerul meu.

O să anunțăm când anume o să fie premiera. Am deja o piesă de muzică populară realizată împreună cu Dianna Rotaru, un duet, intitulată ‘Floare de mălin’”, a declarat Laurette, pentru Click.ro.

Vedeta intenționează să înceapă o viață nouă, departe de România, și-a pus în vânzare, recent, vila cu patru dormitoare din Tunari.

M-am hotărât să vând casa din Tunari. Prețul cerut este de 240 000 de euro. O pot vinde la pachet cu mașina, dar și separat. Cine dorește mă poate contacta pentru detalii direct pe Instagram”, a mai declarat Laurette.

Laurette recunoaște că s-a iubit cu Ion Țiriac

Mulatra a declarat recent că a avut mai multe relații cu bărbați potenți financiar, printre care și miliardarul Ion Țiriac. Dacă până acum au fost doar zvonuri, ei bine, Laurette a vorbit deschis despre perioada când era în preajma omului de afaceri.

Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi. Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă.

Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială. 

Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine?! Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a povestit Laurette.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în ferma sa de vaci Bălțată Românească
Capital.ro
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Părinții trebuie să știe! Ce s-ar putea întâmpla cu alocațiile copiilor
Adevarul
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Mama Geta nu o suportă pe Daniela Iliescu? De necrezut ce a putut să spună despre nora ei
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
Se dau 750 DE LEI, timp de trei ani. Banii au început deja să intre în CONTUL BANCAR
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Fabrica de accesorii pentru copii din Botoșani amenință cu concedierea a 360 de angajați: Negocierile cu sindicatele urmează să se încheie pe 27 mai
MediaFlux
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'