Laurette vrea sprijin financiar din partea statului. Vedeta nu se mai descurcă deloc. ”Mamă singură, cu copil în creștere. Poate mă încadrez să îmi dea acei 300 de lei pe lună”

Laurette cere ajutor de la stat! Vedeta susține că îi e greu să se descurce în rolul de mamă singură. Ce a spus avocatul Adrian Cuculis despre acest caz, află în rândurile de mai jos.

29 ian. 2024, 23:40

Laurette vrea să ceară ajutorul autorităților, dezvăluind dificultățile cu care se confruntă în rolul de mamă singură.

Citește și Laurette s-a stabilit de doi ani la Paris. Din ce face bani: „Este mai mult o şcoală de masaj şi întreţinere corporală”

Fostul model a subliniat că uneori se confruntă cu lipsa banilor și că se simte nevoită să solicite sprijin financiar din partea statului pentru a-și asigura traiul și al copilului său în creștere.

Laurette a menționat și că, în calitate de mamă singură, resursele financiare sunt adesea instabile, iar această incertitudine îi creează dificultăți în asigurarea nevoilor zilnice ale familiei sale.

”Mai sunt zile în care avem sau nu bani”

Chiar și așa, Laurette a recunoscut că nu este sigură de procedurile și documentele necesare pentru a primi sprijinul financiar de la stat și intenționează să se informeze mai amănunțit în această privință.

„Mai sunt zile în care avem sau nu avem bani. Poate ca mamă singură, cu copil în creștere, poate mă încadrez să îmi dea banii aceeia, 300 de lei pe lună. Dar dacă eu nu mă duc să îi cer… Luni mă duc să mă interesez, dar nu știu… o să mă uit pe internet să văd”, a spus Laurette.

Avocatul Adrian Cuculis a intervenit la Antena Stars și a făcut declarații cu privire la apelul făcut de Laurette.

Acesta susține că în unele cazuri, autoritățile pot ajunge să facă o anchetă pentru a vedea dacă familia poate asigura hrană minorului.

„Trebuie să facă și dovada, cumva, că într-adevăr are nevoie de banii respectivi. Plus că de foarte multe ori faptul că nu poți să îți întreții propriul copil, nu vreau să se supere cineva pe mine, dar așa se întâmplă de cele mai multe ori, statul cumva își ridică antenuțele.

Citește și Laurette a spus adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac: „Când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Este un gentleman”

În cele din urmă, trebuie să spunem că familiile, și nu mă refer la acest caz, care nu își pot întreține copiii și ajung, cumva, să folosească banii respectivi, care nu sunt foarte mulți, trebuie să înțelegem, că e vorba de câteva sute de lei, pot ajunge în atenția autorităților și Direcțiilor care se ocupă de Protecția Copiilor și Asistența Socială și s-ar putea, cumva, să fie instituită o măsură prin care cei care nu își pot asigura hrana copiilor s-ar putea să rămână fără ei”, a mărturisit Avocatul Adrian Cuculis, pentru Antena Stars.

Laurette a părăsit România de doi ani, mai exact, și nu dă semne că ar vrea să se întoarcă prea curând în țară. Ea a luat decizia de a se muta în urma scandalului cu un bărbat care a agresat-o fizic la un hotel din Capitală și pe care l-a dat în judecată.

Fostul model s-a mutat din România și locuiește în Franța, alături de Serena și partenerul ei Magaye Gueve, care este, în același timp, și unul dintre foștii săi iubiți.

Tot în Franța, Laurette și-a înscris fiica la școală și încearcă să-i asigure un trai mai bun, iar pentru asta s-a angajat.

Laurette a mărturisit în cadrul emisiunii online ”În Oglindă” cu ce se ocupă în momentul de față. Merge la un serviciu cu program normal de muncă și le face oamenilor masaje și înfrumusețare corporală, după ce a urmat o școală de profil.