Laurette, primele declarații după ce a fost implicată într-un grav accident rutier! “M-a lovit în plin!”

Laurette Attindehou a făcut mărturisiri terifiante după ce a fost implicată într-un grav accident rutier. Vedeta care încă se află în stare de șoc a povestit cum a reușit să scape cu viață, după ce a fost proiectată într-un gard de beton.

23 mart. 2022, 14:10
Laurette, primele declarații după ce a fost implicată într-un grav accident rutier! “M-a lovit în plin!”

Marți, 22 martie, Laurette Attindehou a fost implicată într-un accident rutier. În urma impactului puternic, mașina mulatrei a fost proiectată într-un alt autovehicul, după care a ricoșat într-un gard de beton. După incidentul auto, vedeta a povestit clipele de coșmar pe care le-a trăit.

CITEȘTE ȘI: Ce a ajuns să facă Laurette pentru bani după ce a ieşit din graţiile lui Ion Ţiriac. „Nu îmi este deloc ruşine!”

„M-am speriat îngrozitor! Dacă nu aveam mașina asta puternică, la cât de tare a fost impactul, căci m-a aruncat direct într-un gard din beton, cred că îmi rămâneau creierii întinși pe parbriz!

Eram bară la bară, pe șoseaua Tunari. Mă dusesem să fac plinul la o benzinărie în Pipera, când am auzit o bubuitură puternică. N-am avut timp să văd nimic, m-a aruncat într-o altă mașină parcată în zonă și din ea m-a aruncat într-un gard de beton. Așa de tare a fost impactul! Șoferul acela nu a acordat prioritate, a vrut să întoarcă, nu știu ce a vrut să facă și m-a lovit în plin! Cred că avea viteză mare!”, a declarat Laurette, potrivit Click!

Ce a ajuns să facă Laurette pentru bani

CITEȘTE ȘI: Laurette a făcut marele anunţ! Ce se întâmplă între vedetă şi fotbalistul Magaye Gueye: „Îmi doresc un băiețel!”

Laurette Atindehou și-a făcut un credit de 83.000 de euro la bancă și și-a deschis un salon de mesaj. E atât de pusă pe treabă încât nu îi e rușine să le facă chiar ea masaj clienților!

„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a o pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis. Nu vreau să fiu doar șef! Chiar dacă muncesc, muncesc doar pentru mine și de ce să stau atât timp cât am terminat o școală în domeniu? Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale”, a spus Laurette pentru Cancan.