Laurette se împarte conştiincioasă între ieşirile pe litoral cu Ion Ţiriac şi camera intimă de la puşcărie, unde îşi vede iubitul FOTO

După ce s-a tot speculat cu privire la o posibilă idilă a manechinului Laurette cu celebrul miliardar Ion Țiriac, cei doi fiind surprinși, la malul mării, în ipostaze care au ridicat mari semne de întrebare, se pare că adevărul despre relația ei cu cel mai bogat om din România a ieșit la iveală. Mai exact, dacă a existat vreo relație, sigur ar fi fost o aventură. Iar pentru asta există DOCUMENTE OFICIALE.

11 aug. 2016, 09:07

Mai exact, presa a intrat în posesia unui document în care, negru pe alb, este precizat numele adevăratului iubit al manechinului, bărbatul cu care acesta susține că se iubește de doi ani, scrie spynews.ro. Acesta se numește Ciprian Nistor și, momentan, este arestat la Penitenciarul de Maximă Securitate din Giurgiu.

Mai exact, în urmă cu o lună, Laurette a vrut, din tot sufletul, să își vadă iubitul, ea depunând o cerere, autentificată, conform legii, la notar, și a cerut conducerii închisorii dreptul de a-și vizita iubitul secret.

Citeşte şi ŞOC. Ion Ţiriac, însoţit de o vedetă feminină din showbiz la plajă, la Mamaia. Ce brunetă i-a ţinut companie omul de afaceri FOTO

Și nu oricum, ci cerea ca vizita cui pricina să aibă loc în camera intimă, cei doi urmând, probabil, să se bucure de momente fierbinți împreună. De altfel, așa cum scrie și în actul notaria, Laurette explica că ea și Ciprian Nistor au o relație de concubinaj încă din anul 2014 și insita pentru a-l vizita pe acesta „fără dispozitiv de separare (vizită intimă)”.

Cu toate acestea, vizita cu pricina nu a mai avut loc. Iar asta pentru că, din păcate pentru ea, Laurette a „uitat” să îi spună iubitului ei că mai avea programată o întâlnire, la mare, cu Ion Țiriac, el aflând de greșeala ei din presă.

Evident, spun sursele noastre, acela a și fost momentul în care mulatra l-a pierdut pe tânărul și controversatul om de afaceri, acesta transmițându-i, la cel mai răspicat mod cu putință, că nu mai vrea să audă de ea.

Citeşte şi Câţi bani vrea Laurette de la fostul iubit, ca să iasă definitiv din viaţa lui

Cine este iubitul mulatrei?

Ciprian Nistor, iubitul manechinului Laurette, făcea parte din anturajul lui Radu Pricop. El, susțin procurorii, ar fi fost și intermediarul şpăgii în dosarul lui Radu Pricop. El a fost arestat pentru evaziune fiscală de 3 milioane de euro, alături de şefa executorilor din România, Dorina Gonţ.
Omul de afaceri este un client mai vechi al showbiz-ului. A fost combinat cu Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, dar și cu Andreea Spătaru.