Lavinia Pârva, luată la rost de fanii Andreei Marin. Care este motivul FOTO

Desi se iubeste cu Stefan Banica Jr de cativa ani, Lavinia Pirva nu mai scapa de comparatia cu Andreea Marin, vedeta cu care artistul a fost casatorit. Cantareata credea probabil ca daca va deveni doamna Banica va scapa de aceasta asociere.

16 nov. 2017, 08:42

De cand s-a cuplat cu Stefan Banica Jr, Lavinia Pirva a fost mereu comparata cu Andreea Marin, scrie wowbiz.ro. Asta pentru ca nu o data cantareata a incercat sa o copieze pe „Zana” din punct de vedere vestimentar, al gesturilor, al look-ului si nu numai. Din pacate insa, Andreea Marin e numai una, iar internautii nu rateaza nicio ocazie sa-i aminteasca acest lucru Laviniei, pe conturile ei de socializare.

Citeşte şi Lavinia Pârva se pregăteşte să îl facă tată pe Ştefan Bănică. Unde a fost surprinsă cântăreaţa FOTO

Chiar si acum, cand in acte este Banica, caci Stefan s-a casatorit cu ea in secret, in urma cu cateva luni, in Bulgaria, Lavinia este in continuare „agasata” de anumiti internauti care ii amintesc cat de buna, frumoasa, desteapta este Andreea Marin.

Acum insa, pe pagina Laviniei, o femeie nu doar ca a lasat un comentariu in care o lauda pe Andreea Marin, ci a mai inserat si o imagine cu „Zana”.

„Da, esti foarte frumoasa, dar diferenta dintre tine si Andreea Marin e ca de la cer la pamant… Si din pacate, nu te vei ridica la nivelul ei de Doamna!! Esti doar in acte…”, e unul din comentariile de pe pagina Laviniei.

Citeşte şi Mara Bănică, după ce a fost luată cu ambulanţa din direct, DIAGNOSTIC ŞOC. „Doamna doctor a conchis…”

„Asa arata o doamna, demna de un artist ca Stefan Banica…acum are alta viata si bravo ei!!”, sunt randurile care insotesc o fotografie cu Andreea Marin.

De remarcat este insa faptul ca Lavinia nu a sters aceste comentarii de pe pagina ei… probabil ca ori nu le-o fi vazut, ori s-a tot saturat sa stearga de atatia ani, ori pur si simplu s-a obisnuit si nu o mai afecteaza.

Imediat dupa aceste comentarii insa, pe pagina Laviniei a inceput o intreaga disputa intre fani. Unii au fost deranjati si i-au luat apararea, altii tineau partea Andreei Marin.