Lavinia Pârva NU se GRĂBEŞTE să aibă COPII: „Nu m-am gândit. Lucrurile astea le las să vină natural”

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. fac parte dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. De fiecare dată când sunt întrebați de viața personală, cei doi evită pe cât posibil un răspuns concret.

RomaniaTV.net
19 oct. 2015, 09:17
Lavinia Pârva NU se GRĂBEŞTE să aibă COPII: „Nu m-am gândit. Lucrurile astea le las să vină natural”

Lavinia Pârva a fost înrebată recent de cei de la Libertatea.ro cu privire la planurile de viitor. Dar, fiindcă nu își dorește să ofere amănunte din viaţa privată, artista a ocolit subiectul, preferând să vorbească despre cariera sa.

Din declarațiile făcute de artistă pentru sursa citată, reiese că atât Lavinia Pârva, cât și iubitul său, Ștefan Bănică Jr. nu își doresc acum un copil.

„Nu m-am gândit la asta. Lucrurile astea le las să vină natural, când vrea Dumnezeu. Dar îmi face mare plăcere să lucrez cu copiii. Lui Ştefan îi cer sfaturi legate de muzică. Dacă nu lui, atunci cui? Sunt un om împlinit, am lângă mine mulţi prieteni, oameni de la care am ce învăţa.

Cineva spunea că într-o relaţie, indiferent de natura ei, nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Îmi place această libertate. Relaţia noastră se bazează pe libertate şi iubire necondiţionată. Şi încredere, clar!
Tot ce am am construit singură, cu paşi mici. Răbdarea mă caracterizează”, a declarat Lavinia Pârva.

Citește și  Lavinia Pârva, scandal de proporţii cu Inna! „Aroma del amor” este PLAGIAT după „Dame tu amor”