Lavinia Pârva, primele declaraţii despre despărţirea de Ştefan Bănică

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. sunt unul dintre cele mai disputate cupluri din peisajul monden autohton. 

16 oct. 2014, 14:38
Lavinia Pârva, primele declaraţii despre despărţirea de Ştefan Bănică

Lavinia Pârva a negat cu vehemenţă zvonurile potrivit cărora relaţia ei cu Ştefan Bănică junior ar scârţâi. Bruneta a confirmat faptul că zilele trecute a plecat de acasă, precizând însă că a fost o călătorie obişnuită, fiind plecată într-un mini-concert, în Banat.

Pentru că Ştefan Bănică nu îi mai acorda atenţie, Lavinia Pârva a plecat la părinţii săi la Timişoara

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. sunt unul dintre cele mai disputate cupluri din peisajul monden autohton. De curând, un zvon potrivit căruia artista ar fi părăsit locuinţa comună ridica suspiciuni în presă în legătură cu viitorul relaţiei lor. Cântăreaţa a confirmat că a fost plecată de acasă, dar asta pentru că a avut un mini-concert în zona Banatului. Cât despre faptul că fiul lui Bănică i-ar fi vizitat părinţii a spus că nu s-a întâmplat niciodată.

„Am avut un mini-turneu în zona Banatului. Eu plec mereu, că asta mi-e meseria.Nu stau închisă în casă. Nu există niciun sâmbure de adevăr. Am fost acasă la mama. Este fooooarte bine! Puţin răcită, dar totul e bine. Fiul lui Ştefan nu a ajuns niciodată la părinţii mei acasă”, a declarat Lavinia Pârva la Kanal D.