Lavinia Pîrva, cerută în căsătorie de Ştefan Bănică. CÂND va fi NUNTA

Lavinia Pîrva a fost cerută în căsătorie de Ştefan Bănică, în urmă cu mult timp, şi se pregăteşte să păşească în faţa altarului.

19 sept. 2016, 15:03
Lavinia Pîrva, cerută în căsătorie de Ştefan Bănică. CÂND va fi NUNTA

Lavinia Pîrva a preferat să nu intre în detalii, însă un lucru e cert: relaţia cu juratul de la „X Factor” va fi oficializată în viitorul apropiat.

„Cum ar fi să spun: A fost nunta , dar nu ştiţi?! Eu nu m-am gândit foarte mult la rochia de mireasă, dar după ce am probat aceste rochii, m-am gândit clar că rochia mea va fi simplă, comodă”, a spus Lavinia Pîrva la Pro TV.

Lavinia Pârva, primele declaraţii despre sarcină

Întrebată de prezentatoarea emisiunii dacă a fost cerută în căsătorie, Lavinia a răspuns pozitiv: „Ăhăhă! Indiferent cum se întâmplă lucrurile astea, eu nu o să spun. Am fost oarecum noi doi. Ideea este că indiferent când o voi face, nu o să spun. Inelul este acasă, uneori îl port, alteori nu. Lucrurile astea sunt în sufletul meu. Nu sunt obişnuită să port accesorii, dar îl port în inima mea. Ne mai gândim puţin unde facem nunta. Ştiu că trebuie să fie un moment special, iar lângă mine vor fi oamenii care mă iubesc”.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică şi-au făcut publică relaţia în 2013.