Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a spus că Ştefan Bănică Jr. este agresiv: „Este foarte greu, foarte complicat…”

Lavinia Pîrva este extrem de fericită după ce i s-a îndeplinit un vis mult aşteptat, acela de a deveni mamă. Vedeta se implică foarte mult în creşterea bebeluşului, însă nu se neglijează şi are mare grijă de aspectul ei fizic.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 12:00
Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a spus că Ştefan Bănică Jr. este agresiv: „Este foarte greu, foarte complicat…”

Artista este o femeie foarte frumoasă, iar această calitate fizică este întreţinută prin vizite dese la saloanele cosmetice. Este căsătorită de doi ani cu Ştefan Bănică Jr., pasul fiid făcut după mai mulţi ani de relaţie.

De-a lungul timpului, s-a tot spus că artistul ar fi fost violent cu partenerele sale. Lavinia a primit întrebarea: „Ce ai face dacă ai primi o palmă de la Ştefan Bănică Jr.?” şi a răspuns sincer. „Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan”, a spus Lavinia Pârva.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, surprinsă într-un parc împreună fiul ei. Cum arată la nici două luni de la naştere FOTO

Mai mult decât atât, a a demontat și mitul potrivit căruia Ştefan Bănică Jr. ar fi un bărbat agresiv.„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )”, a conchis Lavinia Pârva.

Lavinia Pîrva, în cabinetul esteticianului

Tot în cursul acestei zile, frumoasa cântăreață a mers în cabinetul esteticianului, unde și-a făcut un tratament facial cu un aparat revoluționar. Lavinia Pîrva s-a lăsat filmată în timpul procedurii de înfrumusețare, iar imaginile le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică, PRIMA IMAGINE după ce au devenit părinţi. Ce mesaj au transmis cei doi FOTO

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă a avut loc în România, iar nunta și petrecerea au fost organizate în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Soția lui Ștefan Bănică a născut pe 16 mai 2019. Fiul ei și al artistului a fost numit Alexandru Bănică, iar prenumele nu a fost ales la întâmplare.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, aşa cum nu ai văzut-o niciodată. Ce a auzit vedeta de la necunoscuţi


loading...