Lăzăroiu, despre Stănişoară: Băi lichea, de ce nu ţi-ai dat demisia din PDL când era la guvernare?

Sebastian Lăzăroiu îl cataloghează pe Mihai Stănişoară drept o "lichea". Într-o postare pe Facebook, consilierul prezidenţial afirmă că fostul prim-vicepreşedinte PDL trebuia să-şi fi dat demisia din partid atunci când era la guvernare.

RomaniaTV.net
06 mart. 2013, 21:03
Lăzăroiu, despre Stănişoară: Băi lichea, de ce nu ţi-ai dat demisia din PDL când era la guvernare?

„Hai ca n-am vrut sa mai zic ceva de Stănişoara pentru ca am zis la vremea respectivă de Frunzăverde. Dar acum înţeleg că se da disident. Că el a criticat guvernarea Boc din interior. Ca el n-a fost de acord cu măsurile luate. Auzi, băi, lichea, dar de ce nu ţi-ai dat demisia atunci din partid daca nu erai de acord? Era bine la guvernare, nu?”, scrie Lăzăroiu.

Mihai Stănişoară a declarat, miercuri seară, la România TV că discuţiile pe care le-a avut cu PNL au durat mai puţin de o săptămână, afirmând totodată că nu a vorbit cu Vasile Blaga despre o alianţă între liberali şi pedelişti.

„Când se spune că trădezi ceva, o faci relativ la o cauză, la un proiect. Azi, e un adevăr dureros pentru PDL, partidul nu are niciun proiect, e într-o etapă premergătoare unei Convenţii Naţionale care va stabili proiectul de viitor. Combatanţii celor trei moţiuni spun că au soluţii miraculoase. Nu avem ce să trădez. Fiind un om de dreapta şi un om care a îndreptat PDL spre populari. Condiţia ca Frunzăverde să nu mai candideze la şefia partidului a fost ca Emil Boc să preia moţiunea acestuia.Eu am militat permanent pentru dreapta”, a precizat Stănişoară.