Lăzăroiu: Eu am auzit că Băsescu s-a întâlnit cu liderii PDL

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat  pentru Hotnews.ro că el ştie că au avut loc, luni noaptea, la sediul din Modrogan, discuţii între Traian Băsescu şi liderii PDL.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 18:55
Lăzăroiu: Eu am auzit că Băsescu s-a întâlnit cu liderii PDL

Eu am auzit ca a fost. Si m-am intrebat de ce au negat (n.r. liderii PDL), de ce era asa important sa nu se stie ca a fost. Probabil ca a fost foarte critic cu ei„, a spus Lăzăroiu.

Fostul consilier prezidenţial susţine ca nu ştie multe despre conţinutul discuţiilor, dar că i se pare plauzibil mesajul preşedintelui: „Cred ca nu-i prima data cand le-a dat mesajul asta. Si l-a mai dat odata indirect, cand a spus public ca i-am propus lui Ponta sa fie prim-ministru. Cred ca a fost un mesaj pentru PDL, mai putin pentru Ponta, care, ma rog, a spus ca neaga, ca n-a luat-o ca o propunere, ca luat-o in gluma„.

Elena Udrea a negat, miercuri seara, la B1 TV, ca Traian Basescu s-ar fi intalnit cu liderii PDL in Modrogan.

Agentia Mediafax a relatat, citand surse din partid, ca seful statului i-a avertizat pe liderii PDL ca, daca partidul nu obtine la alegerile parlamentare din toamna cel putin jumatate plus unu din scorul USL, acesta va trece in opozitie.