Lăzăroiu: Frunzăverde este un gunoi. E bine pentru PDL că a scăpat de el

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a scris pe pagina sa de Facebook că Sorin Frunzăverde este "un gunoi". "În PDL, s-a opus la tot ce înseamnă reformă, la tot ce înseamna schimbare. Era un fel de frânarul-şef în funcţia de prim-vice al partidului. Până la urmă, e bine pentru PDL că a scăpat de el. E adevărat că o să afecteze scorul electoral, pentru că are nişte primari care vor pleca cu el", a comentat Lăzăroiu la România TV.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 14:41
Lăzăroiu: Frunzăverde este un gunoi. E bine pentru PDL că a scăpat de el

„Uneori îmi pare rău că nu am spus la timpul potrivit anumite lucruri despre anumiţi oameni. Frunzăverde – un gunoi. Dar înainte de congresul PDL am avertizat că e mai bine ca acei care au pierdut să nu ia nicio funcţie de conducere. Au preferat să negocieze„, scrie Sebastian Lăzăroiu pe Facebook.

Sebastian Lăzăroiu a declarat, la România TV, că „poate că a fost o exprimare prea dură” când i-a spus „gunoi” lui Frunzăverde, dar nu se referea la gestul de acum al acestuia, ci la atitudinea lui în general.

„Mă refeream la atitudinea  generală a domnului Frunzăverde, de când l-am văzut eu în PDL. Acolo s-a opus la tot ce înseamnă reformă, la tot ce înseamnă schimbare. Era un fel de frânarul-şef în funcţia de prim-vice al partidului. Până la urmă, e bine pentru PDL că a scăpat de el. E adevărat că o să afecteze scorul electoral, pentru că are nişte primari care vor pleca cu el. (…) N-ar fi trebuit să îi dea nicio funcţie după ce a pierdut la Convenţie. Probabil că era bine să îl dea afară după ce avea acele poziţii, uneori şi publice, şi s-a opus marii majorităţi a reformelor pe care Guvernul Boc a încercat şi a reuşit să le facă fără sprijinul lui Frunzăverde”, a spus Lăzăroiu.

Prim-vicepreşedintele PDL, Sorin Frunzăverde, a decis să plece din partid şi să se înscrie în PNL. Frunzăverde va fi vicepreşedinte la liberali şi va candida din partea USL la şefia Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

„Voi candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Aşa cum mi s-a propus astăzi, voi deveni vicepreşedinte al PNL. Nu poţi să candidezi pentru funcţia asta fără să fii membru PNL”, a declarat marţi Sorin Frunzăverde pentru Mediafax.