Lăzăroiu: Geoană va rămâne şeful Senatului

Sociologul Sebastian Lăzăroiu crede că Mircea Geoană îşi va păstra funcţia de preşedinte al Senatului, după excluderea sa din PSD. Fostul consilier prezidenţial susţine că Geoană va încerca să-şi creeze un grup şi va fi ajutat în acest demers de Marian Vanghelie.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 10:58
Lăzăroiu: Geoană va rămâne şeful Senatului
„Cred că va fi exclus Mircea Geoană, dar nu cred că va pierde funcţia de preşedinte al Senatului. Trebuie un vot de revocare în Senat şi în momentul ăsta, cei din Opoziţie nu au majoritate pentru a-l revoca”, a declarat fostul consilier prezidenţial la RFI.
Întrebat ce ar câştiga PSD prin excluderea lui Geoană, din moment ce pierde şefia Senatului, Lăzăroiu a spus că nu câştigă nimic şi că, de fapt, „cei care au pornit acţiunea fac un mare favor celor de la Putere, pentru că Geoană nu va sta cu mâinile încrucişate”.

„Va fi exclus din PSD, e foarte probabil că va încerca să rămână activ politic, nu cred că se va înscrie nici în PDL, nici în UNPR, nici în UDMR, cel mai probabil va încerca să-şi creeze un grup, cu care mai devreme sau mai târziu să negocieze eventual cu celelalte partide, în preajma alegerilor”, a comentat Lăzăroiu.

Potrivit lui Lăzăroiu, Geoană va fi ajutat în acest demers de vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie.
Lăzăroiu spune că Vanghelie este „un organizator mai bun şi controlează nişte parlamentari”.

loading...