Au plecat în luna de miere şi au lăsat CHEILE unor prieteni. Ce au găsit la întoarcere i-a lăsat PERPLECŞI

Un cuplu proaspăt căsătorit a plecat într-o săptămână de miere şi le-a lăsat unor prieteni apropiaţi cheile casei lor, cu rugămintea de a trece pe-acolo în fiecare zi pentru a le da de mâncare pisicilor. După ce s-au întors, Jamie şi Emily Pharro, au avut o supriză de zile mari.

18 aug. 2014, 18:39

Când au intrat în casă, la întoarcerea din Italia, unde îşi petrecuseră o săptămână din luna de miere, Jamie şi Emily Pharo au făcut ochii mari. Casa lor şi mobilierul din interior erau „tapetate” cu nu mai puţin de 14.000 de post-it-uri.

Citeşte şi RECORD MONDIAL: Cea mai mare bătaie cu baloane cu apă din lume VIDEO

Cuplul proaspăt căsătorit a aflat apoi că bunii lui prieteni, pe care îi lăsase să aibă grijă de pisici, se ocupase între timp şi cu amenajarea-surpriză, la care muncise doar 8 ore. În acest răstimp, tot parterul locuinţei noii familii Pharro fusese „placat” cu post-it-uri galbene, inclusiv podeaua şi mobilierul.

Citeşte şi Un cuplu din Croaţia a făcut primul pas în căsnicie în … mare VIDEO

Cei care au pus gluma la cale montaseră şi o cameră video, pentru a vedea cum va reacţiona cuplul proaspăt căsătorit la o asemenea surpriză.

Citeşte şi 10 lucruri pe care o femeie NU ar trebui să le aibă în casă

Jamie şi Emily au pufnit în râs. Ei ştiau că, în trecut, prietenii lor le făcuseră surprize asemănătoare şi altora, umplând casa unui alt cuplu proaspăt căsătorit cu 3.000 de baloane.

 

 

 

 

 


loading...