Le ŞTIE pe TOATE. Povestea COPILULUI MINUNE poreclit GOOGLE

Kautilya Pandit, un copil de nouă ani din India, poreclit pe bună dreptate Google, este pur şi simplu o enciclopedie mobilă care poate memora informaţie fără să uite nimic.

22 mart. 2015, 10:35

Copilul minune, în vârstă de doar nouă ani, are capacitatea de a absorbi informații din orice domeniu cu o uşurinţă debordantă. Astfel, de la geografie şi biologie, până la afaceri, statistici economice sau politică, micuţul le poate face pe toate, potrivit Oditty.

Citeşte şi A îmblânzit monstrul de 30 de tone. Un copil de 5 ani este incredibil pe escavator VIDEO

În doar trei luni, el a reuşit să memoreze informaţii despre 213 ţări, cum ar fi populaţia, PIB-ul, sursa de venit, valuta, religia, cultura şi patrimoniul, reuşind astfel să îi uimească pe cei din jur. Băiatul, originar al satului Kohand din Haryana, India, este acum o celebritate naţională.

În prezent, el călătoreşte constant în şcoli din India şi răspunde la întrebările altor copii, pe scenă, reuşind de fiecare dată să aibă răspunsul corect. Recent a ştiut suprafaţa totală a oraşului Vatican sau PIB-ul Marii Britanii.

 

Capacitatea copilului de a absorbi informaţia şi memoria sa fotografică i-au adus porecla de Google, ajungând chiar să participe la emisiunea Vrei să fii miliardar, varianta indiană, în 2013, făcând-o ulterior pe gazda emisiunii, Amitabh Bachchan, să scrie pe Twitter: „Acest geniu care are puţin peste 7 ani, a răspuns la întrebări la care mulţi oameni de ştiinţă şi specialişti nu ar putea răspunde niciodată”.

Citeşte şi Copilul minune al zilelor noastre. O fetiţă de doi ani, pe urmele lui Mozart VIDEO

Cu toate acestea, chiar dacă este un geniu adevărat, el este la fel de confuz cu privire la planurile sale de viitor, ca orice alt copil de vârsta sa.

Vreau să fiu ofiţer… nu, om de ştiinţă… astronaut…mai întâi voi studia, apoi mă voi decide. Cred că cel mai bun lucru este acela că am fost norocos să am părinţi şi profesori care să realizeze că am un talent şi să mă ajute să îl dezvolt. Nu am prieteni la şcoală. Bunicul meu este cel mai bun prieten al meu. Nu ştiu de ce sunt diferit, dar ştiu că sunt curios cu privire la orice şi pun tot timpul întrebări, dar la mine răspunsurile rămân acolo” a spus el.

Copilul este atât de faimos încât are şi propriul său videoclip.