Leacul minune care te scapă de durerile de articulaţii. Ai nevoie doar de coajă de lămâie şi de puţin ulei de măsline

Vă prezentăm un remediu natural, care vă ajută să scăpaţi rapid de durerile articulare. Ai nevoie doar de coajă de lămâie şi de puţin ulei de măsline. Vei uita de dureri imediat.

24 mart. 2022, 17:17
Leacul minune care te scapă de durerile de articulaţii. Ai nevoie doar de coajă de lămâie şi de puţin ulei de măsline

Leacul minune care te scapă de durerile de articulaţii. Este vorba despre un remediu natural preparat doar din coajă de lămâie şi puţin ultei de măsline.

Leacul minune care te scapă de durerile de articulaţii

Citeşte şi Cum poți albi și parfuma orice haină doar cu sucul de la o lămâie. Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină!

Tot ce trebuie să faci este să cureţi două lămâi şi să pui cojile într-un borcan. Toarnă peste ele ulei de măsline până le acoperă complet, apoi închide borcanul şi uită de el timp de două săptămâni. După această perioadă, foloseşte uleiul din amestec pentru a-l aplica pe zonele afectate. Înfăşoară o punga de plastic zona pe care ai aplicat uleiul si apoi acoper-o cu un prosop sau esarfa groasa de lana, potrivit secretele.com.

Acest tratament se face seara, înainte de culcare. Vei observa că a doua zi nu vei mai simţi nicio durere.

Lămâile sunt bogate în vitaminele C, A, B1, B6, magneziu, bioflavonoide, pectina, acid folic, fosfor, calciu și potasiu. Aceste fructe protejează sistemul imunitar şi te ajută să lupţi împotriva bolilor şi a microorganismelor care ne pun viata in pericol.

Este recomandat să incluzi lămâia în dieta ta de zi cu zi pentru a preveni aparitia diverselor boli cum ar fi gripa, laringita, infectii bacteriene si hipertensiuna arteriala. Cele mai recente cercetari indica faptul ca lamaia poate ajuta, de asemenea, pacientii care lupta impotriva cancerului.

Citeşte şi Taie o LĂMÂIE mărunt şi pune-o la congelator! Efectul ei îţi poate salva viaţa!