Leacul pentru CANCER. O combinaţie de 10000 de ori mai puternică decât CHIMIOTERAPIA

Un important institut de studii medicale a făcut un anunț care ne poate interesa pe mulți dintre noi. Lămâia în combinație cu bicarbonatul de sodiu pot vindeca sau preveni apariția cancerului. Combinația este de 10000 de ori mai puternică decât chimioterapia.

RomaniaTV.net
19 iul. 2015, 10:43
Leacul pentru CANCER. O combinaţie de 10000 de ori mai puternică decât CHIMIOTERAPIA

Se cunoaște faptul că mulți cercetători s-au declarat împotriva utilizării chimioterapiei. Conform acestor specialiști, chimioterapia distruge o parte din celulele canceroase, dar slăbește organismul uman, astfel încât, alte organe sunt predispuse la apariția unor tumori sau chisturi, scrie efemeride.ro.

Cu alte cuvinte, ceea ce remediem într-o zonă a organismului va apărea în alta. Aceste știri vis a vis de tratamentul cancerului trec aproape neobservate, nu sunt mediatizate, pentru că marii producători de medicamente au interesul ca omenirea să consume cât mai multe medicamente.

Vă reamintesc faptul, că industria medicamentelor este pe locul doi în lume, ca profit, după cea a armamentului. Lămâia are calități mari anticancerigene. Este un remediu împotriva chisturilor și a tumorilor. În combinație cu bicarbonatul de sodiu, lămâia are proprietatea de a înlătura propagarea cancerului în organism.

Statisticile arată că, în Europa, consumul de 600 de grame de lămâie pe săptămână, de către o persoană, a înlăturat producerea cancerului la gât cu 58%, iar la colon cu 40%. Lămâia are un puternic efect antibacterian, este eficace contra paraziților și a stresului, chiar depresii. Cei care au făcut anunțul susțin că au realizat 20 de teste, începând cu anul 1970, în care consumând 600 de grame de lămâie pe săptămână, au fost vindecate 12 tipuri de cancer.

Combinația dintre lămâie și bicarbonat de sodiu este de 10000 de ori mai puternică decât chimioterapia sau narcoticele. Chimioterapia produce efecte secundare oribile. Ea distruge celulele sănătoase și permite formarea unor alte tumori sau chisturi.

Combinația miraculoasă poate fi consumată astfel. 250 de ml de apă, două linguri de zeamă proaspătă de lămâie și jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu. Din această cantitate se bea de patru ori pe zi. Sursa care a dat publicității această știre este Institutul de Științe ale Sănătății, Salud, Baltimore, SUA.