Leacuri naturiste pentru dureri de articulaţii

Aşa cum bine se cunoaşte, plantele sunt recunoscute pentru efectele lor remarcabile în ceea ce priveşte durerile articulare, iar produsele naturiste se impun tot mai mult în faţa medicamentelor.

RomaniaTV.net
26 mai 2015, 09:26
Leacuri naturiste pentru dureri de articulaţii

1. Coada calului şi gheara diavolului

Fie că alegi capsulele ce se găsesc în farmacii, fie că preferi să bei o cană de ceai pe zi, coada calului are puternice efecte curative. Adesea, planta umedă, caldă, este învelită în cârpe ude şi pusă pe locul care necesită vindecare. O ceaşcă de ceai de coada calului consumată zilnic te scapă de toate durerile artritice, reumatice şi nevralgice.
În ceea ce priveşte gheara diavolului, experţii în domeniu o consideră unul dintre cele mai puternice remedii naturale împotriva durerii. Deblochează articulaţiile chinuite de reumatism, elimină durerile de cap şi nevralgiile dentare, scade febra şi durerile musculare ale bolnavilor de gripă, reglează glicemia şi ameliorează bolile de inimă. Se găseşte sub formă de praf, în tincturi, extracte lichide, ca plantă uscată, ceai sau capsule. Acestea din urmă sunt mult mai uşor de asimilat decât pulberea. În general, o capsulă conţine 500 mg de extract de plantă. Sunt indicate două-trei capsule, în cure de trei-patru săptămâni, cu 30 de minute înainte de a mânca, astfel încât principiile active să fie foarte bine asimilate de organism.

Citește aticolul mai departe pe ANTENA SATELOR