Leasing Automobile a deschis un showroom la Bucureşti

Vineri, 30 martie, Leasing Automobile - cel mai mare showroom de auto rulate din Romania, a deschis o reprezentanţă și la București, în Bulevardul Pipera numărul 1/VI.

RomaniaTV.net
03 apr. 2018, 18:52
Leasing Automobile a deschis un showroom la Bucureşti

Cu acest showroom, al patrulea după cele de la Galați, Arad și Cluj, dorim să venim în întâmpinarea clienților din sudul țării cu serviciile premium pe care le oferim la achiziționarea unui autovehicul rulat prin Leasing Automobile.

Pe lângă o gama diversificată de mărci comercializate, printre care Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Range Rover, echipa noastră vine în sprijinul clientului și cu o serie de servicii prin care dorește să ridice standardele pieței de autoturisme rulate, cum ar fi: consultanță Leasing/Credit, livrare gratuită oriunde în țară, garantie extinsă până la 2 ani, asistență rutieră gratuită timp de 1 an, kilometri certificați, certificat de bună funcționare, precum și revizie gratuită la predare automobilului achiziționat.

Cea mai mare schimbare pe care am impus-o pe piața de profil a fost ideea de showroom, un spațiu primitor și dotat la standardele pieței de automobile noi. În politica firmei abordăm clienții cu respect, promptitudine și întotdeauna ne adaptam cerințelor acestora. Suntem într-o continuă expansiune și îmbunătățire a serviciilor pe care le oferim, în urma feedback-ului primit de la clienți și a cercetărilor pe care le efectuăm periodic în domeniul pieței de automobile rulate. www.leasingautomobile.ro