LeBron James, testat pozitiv cu Covid-19! Starul din NBA este vaccinat cu schema completă

LeBron James, starul celor de la Los Angeles Lakers, a fost plasat în izolare, înaintea meciului din NBA împotriva lui Sacramento Kings, ca parte a protocolului de sănătate referitor la Covid-19.

01 dec. 2021, 10:55
LeBron James, testat pozitiv cu Covid-19! Starul din NBA este vaccinat cu schema completă
LeBron James are Covid-19

LeBron James, testat pozitiv cu Covid-19! Starul din NBA este vaccinat cu schema completă! LeBron James este vaccinat cu schema completă şi ar putea astfel să rateze zece zile de competiţie, dacă nu va fi testat negativ de două ori în zilele următoare.

LeBron James, testat pozitiv cu Covid-19! Starul din NBA este vaccinat cu schema completă

Anthony Davis, unul dintre coechipierii săi, susţine că LeBron James a fost testat pozitiv la Covid-19. „Am vorbit cu el, am verificat cum se simte. Covid este o chestie de speriat, mai ales cu toate variantele care au apărut recent. A spus că se simte bine, este asimptomatic, ceea ce este bine. Sănătatea este cea mai importantă, iar baschetul trece acum în plan secundar. Are o familie și vrem să ne asigurăm că toată lumea este ok”, a spus Anthony Davis.

Le Bron James ar fi fost testat pozitiv la primul test, apoi negativ la al doilea, de data aceasta PCR, apoi un al treilea ar fi ieşit, de asemenea, pozitiv!

Ilie Năstase, conectat la aparate. Soţia fostului tenismen a făcut declaraţii: „Îi voi fi alături cu orice”

Fără LeBron James (36 de ani), Los Angeles Lakers a trecut în deplasare de Sacramento Kings, scor 117-92, iar cel mai bun marcator al trupei din LA a fost Anthony Davis, cu 25 de puncte (7 recuperări și 3 pase decisive). LA Lakers are o linie de clasament mult sub pretențiile campioanei NBA din 2020: 12 victorii și 11 înfrângeri (locul 8 în Conferința de Vest).