Lecţia gestionării suferinţei. Cum a reuşit Niculina Stoican să depăşească necazurile: „M-am rugat să nu devin un om rău”

Jovială şi tot timpul cu zâmbetul pe buze, Niculina Stoican este unul dintre oamenii care lasă senzaţia că nu au nicio problemă în viaţă. Cu toate astea, de nenumărate ori interpreta mehedinţeancă a fost copleşită de suferinţă. În faţa publicului, însă, nu s-a prezentat niciodată tristă şi împovărată de dureri.

18 dec. 2021, 20:25
Lecţia gestionării suferinţei. Cum a reuşit Niculina Stoican să depăşească necazurile: „M-am rugat să nu devin un om rău”

Niculina Stoican a povestit că a învăţat să-şi gestioneze fiecare situație și L-a avut întotdeauna alături pe Dumnezeu.

Este adevărat că viața m-a încercat de foarte multe ori și am primit lecții. Am încercat să nu se vadă în cântecul meu, în modul în care m-am prezentat în fața publicului. Atunci când simți că plângi și nu poți plânge lacrimile acelea se așază undeva și ele lasă ceva urme”, a povestit Niculina Stoican în emisiunea Star News de la Antena Stars.

Rugăciunea, cel mai bun prieten în momentel grele

În momentele grele, rugăciunea i-a fost cel mai bun prieten. Nu şi-a dorit decât ca suferința și lacrimile să nu o împietrească și de aceea a rămas pozitivă, încrezătoare și mereu cu zâmbetul pe buze.

Citeste si Bombă! Conflictul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, confirmat chiar de artist cu câteva zile înainte să moară: „Manageri numiți politic în funcții pe care nu le cunosc. Din cauza lor m-am pensionat”

Eu m-am rugat întotdeauna ca lacrimile acelea, dacă vor lăsa urme pe obrazul meu, să nu-mi asprească sufletul și să nu devin un om rău. Este rugăciunea pe care am spus-o de fiecare dată. Să nu mă asprească viață, să mă lase să fiu deschisă, luminoasă, bună, încrezătoare, să-mi găsesc sursa de optimism și de nădejde, chiar dacă de foarte multe ori am îngenunchiat”, a spus Niculina Stoican.

Soţul Niculinei Stoican a petrecut trei ani după gratii

Una dintre cele mai mari lovituri pe care artista le-a primit de la viaţă a fost arestarea soţului ei. Vasile Stănescu a petrecut trei ani în spatele gratiilor. Soţul Niculinei a fost arestat pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei. Acesta a ajuns în arest în luna ianuarie a anului 2014.

Citeste si Dezvăluire-şoc făcută de Niculina Stoican. Cum a reacţionat artista când a fost sunată de amanta soţului: Să mă suni să-mi spui că te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu!

Atunci, artista a trecut prin iad, s-a luptat cu depresia și cu atacurile de panică:

Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.

Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican pentu Spynews.ro