Lecţia karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut

Harta natală ne deschide către teoriile vieților anterioare care pot fi vizualizate prin Nodurile Lunare, semnul Lunii și alte poziții.

24 sept. 2023, 23:18
Lecţia karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut

Lecţia karmică a zodiilor. Luna reprezintă copilăria noastră, dar nevoile emoționale pe care le avem acum pot fi legate de ceea ce am experimentat și am învățat într-o încarnare trecută. Pe baza acestei teorii, se pare că sufletul nostru în această viață continuă lecțiile din trecut pentru a ne oferi instrumente pentru prezent și viitor. Poți afla în ce zodie era Luna când te-ai născut aici.

Iată care este lecția karmică a fiecărei zodii pe baza zodiei în care era Luna în ziua când te-ai născut.

Luna in Berbec: echilibrează independența și interdependența

Potrivit lui Lomasi, cei cu o lună Berbec „vin în această lume cu un suflet care are un sentiment de sine foarte puternic și un ego puternic.” Ea explică că o lună Berbec reprezintă pe cineva care a fost „un pionier, un cruciat, un avocat pentru cei dezmoșteniți” în viața trecută, explicând că „în viața ta prezentă, este posibil să fi făcut gesturi eroice în numele mamei tale, al partenerului sau chiar al colectivului, pentru că ai puterea emoțională să cucerești asta, să faci asta”.

Horoscop Mihai Voropchievici 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Sezonul talerelor de foc, cine merge pe gheaţă subţire toată săptămâna

Lunii Berbec sunt pionieri și pot fi priviți ca lideri generoși care doresc să-i ajute pe alții. Pentru că sunt conduși de Marte, se pot simți destul de de neoprit, dar pot deveni și protectori pentru familia lor și pentru oamenii cărora le pasă. Aceasta este poziția cuiva hotărât să-i îndrume pe alții cu bunătate dacă au evoluat și au abandonat tendințele egoiste. Luna Berbec trebuie să renunțe la o parte din puterea și controlul lor, așa că echilibrul este într-adevăr esențial atunci când vine vorba de natura lor independentă, așa cum am menționat mai sus.

Luna in Taur: stabilește auto-securitatea interioară

Se explică că lunile Taur „pot avea o nevoie emoțională copleșitoare de securitate”, care adesea se manifestă prin căutarea „securității în lumea materială”. Acest lucru se datorează faptului că „În viața ta anterioară, s-ar putea să fi provenit dintr-o familie care punea multă preț pe bogăție sau simboluri exterioare de statut”. Taurul este o zodie care prețuiește securitatea și o vor căuta prin carieră sau prin căutarea de parteneri care au obiective comune cu ei. Deoarece acesta este un semn fix, ei vor fi hiper-concentrați pe atingerea unui singur obiectiv, chiar dacă calea poate fi descurajantă, epuizantă și îi poate face nefericiți.

Cu toate acestea, când luna Taur va ajunge, ei vor putea merge mai departe. Va fi greu pentru ei, dar se pot elibera, mai ales dacă au niște poziții cardinale sau mutabile în harta natală. Luna Taur trebuie să învețe cum să aibă încredere în ei înșiși, astfel încât acest lucru să îi dea mai mult control și libertate de a face ceea ce îi face fericiți.

Luna in Gemeni: împărtășește sentimentele în mod deschis

„Vii în această lume cu un suflet care este mereu tânăr la inimă”, se explică. „Emoțiile sunt trecătoare, raționalizate rapid și ai putea prefera să discuti despre sentimentele tale decât să le experimentezi efectiv”, care provin probabil din viețile trecute în care „ s-ar putea să se fi simțit înstrăinat de sentiment, deoarece este posibil să fi trăit un eveniment emoțional profund traumatizant”.

Zodiac CHINEZESC 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Toate raspunsurile vin miercuri. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Una dintre cele mai greșit înțelese semne ale Lunii, lunile Gemeni sunt greu de înțeles pentru că sunt atât de greu de citit. Se discută despre modul în care aceste Luni trebuie să raționalizeze emoțiile, care pot fi privite drept călcâiul lor lui Ahile, deoarece expune o latură foarte vulnerabilă pe care lunile Gemeni preferă să o ascundă. Dar, deoarece aceasta este o Lună condusă de Mercur, ar putea însemna și că distanța lor poate fi legată de nevoia lor de a descoperi adevăratul sens al emoțiilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.