Zodiac CHINEZESC 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Toate raspunsurile vin miercuri. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Trebuie sa iti temperezi nevoia sa fii prea social Luni altfel nu te vei simti prea bine Marti sau Miercuri, cand o relatie semnificativa va iesi in calea ta. Vineri termina mai repede lucrul.

24 sept. 2023, 09:08
Zodiac CHINEZESC 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Toate raspunsurile vin miercuri. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Joi este vremea sa pui mana pe informatii care pana acum erau evazive. Vei gasi oportunitati avantajoase de comunicare Vineri. Viziunea si inspiratia despre viitor iti asigura baze de castig financiar toata saptamana. Stelele te previn sa nu intri intr-o uniune amoroasa pana Vineri pentru ca partenerii pot sa nu fie disponibili emotional asa cum ai nevoie. De Vineri pana Duminica realizati amploarea sentimentelor dintre voi, va spuneti cuvinte tandre importante si descoperiti ca aveti asa de multe lucruri in comun.
Zodiac chinezesc octombrie 2023. Vești bune pentru nativii care așteaptă bani. Ce avertisment au Înţelepţii Orientului pentru zodii

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Luni poti incepe cu incredere proiecte sub stelele care iti dau auspicii favorabile. Miercuri pot auzi povesti ce te intristeaza despre motivele pentru care unele lucruri nu s-au intamplat si te simti sub presiune pana Joi ca sa faci ce ai de facut. Poti face investitii prudente Marti si Joi, dar ai o dificultate sa te opresti din a cheltui pe produse sau servicii luxoase de care chiar nu ai nevoie. Esti optimist despre relatia sentimentala Marti iar increderea dintre voi devine puternica Vineri.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Esti foarte productiv in mijlocul circumstantelor stresante Marti. Ramai flexibil si pregatit sa rezolvi orice problema apare pana Joi. Foloseste prudenta cand vine vorba de bani atat Luni cat si Vineri. Ai grija ca poti exagera cu cantatul sau bautura Luni, fapt ce te face sa privesti cu alti ochi sexul opus. Vineri este usor sa fii motivat de iubire sau ganduri de iubire. Esti in dispozitie sa socializezi ? Nu spune „fac cinste” daca nu iti permiti.

Horoscop Urania 23-29 septembrie 2023. Luna Plină în Berbec vine cu transformări profunde şi ne îndeamnă să acționăm și să ne exprimăm cu curaj dorințele

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Evita sa fii prea deschis pana Marti. Programeaza-ti intalnirile importante de care are nevoie afacerea sau locul de munca in zilele de Miercuri si Vineri. Vezi daca ai sub sau supraevaluat banii disponibili. Vineri este o zi buna pentru castig financiar. Bucura-te de momente pasionale si senzuale Marti. Stelele iti spun ca ziua de Joi nu este buna pentru romantism. Weekendul iti va fi chiar placut.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Daca vei fi prudent si atent Luni, vei avea o saptamana productiva si ce faci iti este recunoscut si apreciat pe Marti. Ai toate raspunsurile necesare Miercuri dar foloseste ce stii decat sa introduci acum elemente noi. Trebuie sa iti temperezi nevoia sa fii prea social Luni altfel nu te vei simti prea bine Marti sau Miercuri, cand o relatie semnificativa va iesi in calea ta. Vineri termina mai repede lucrul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.