Lecţie dură de viaţă. Trei fetiţe şi părinţii lor trăiesc într-o sărăcie lucie, într-un loc uitat de lume VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 14 Mai 2016 14:25 // Actualizat: Sâmbătă, 14 Mai 2016 14:43 // Sursa: romaniatv.net

Lecţie dură de viaţă pentru 3 fetiţe şi părinţii lor, care trăiesc într-o sărăcie lucie, într-o comună din Vrancea. Ei locuiesc într-o cămăruţă, făcută cu greu de tatăl copilelor, însă nu au curent electric. Mai mult, ei nu au bani să cumpere pâine în fiecare zi, ci doar o dată pe lună, în rest se hrănesc cu mămăligă.

În fiecare seară înainte de culcare, mama citeşte aceeaşi poveste din singura carte pe care o are în casă. Chiar dacă au auzit-o de nenumărate ori, cele 3 fetiţe ascultă cu mare bucurie şi uită de neajunsurile de zi cu zi.

Familia locuieşte în satul Mahriu, din judeţul Vrancea, într-o zonă de munte ruptă parcă de lume. Ei nu ai vecini, următoarea casă este situată la 3 kilometri distanţă. Singurul lor venit îl reprezintă alocaţiile fetiţelor şi ce mai reuşeşte tatîl să adune din munca cu ziua.

De parcă sărăcia în care trăiesc nu este de ajuns, în 2003 casa le-a fost luată de ape. Au locuit la rude, au muncit cu ziua, au strâns bani şi au ridicat şi a doua casă.

"Sotul a cunoscut meserie ca altfel nu aveam bani sa ridicam casa si a ridicat-o incet, incet, singur. A scos cuiele de la casa veche", povesteste mama copiilor.

Situaţia lor nu este străină vecinilor, care deşi locuiesc la 3 kilometri distanţă încearcă să-i ajute.

Nevoile lor sunt multe, dar ei sunt fericiţi că se înţeleg bine şi sunt o familie unită.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copii saraci familie familie sarmana sărăcie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mai 14:37
...din Vrancea. Ei locuiesc într-o cămăruţă, făcută cu greu de tatăl copilelor, însă nu au curent electric. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
14 mai 14:36
... Lecţie dură de viaţă pentru 3 fetiţe şi părinţii lor, care trăiesc într-o...
14 mai 14:33
...Mai 14, 2016Lecţie dură de viaţă pentru 3 fetiţe şi părinţii lor. Trăiesc într-o sărăcie lucie, într-un loc uitat de lumesâm, Mai 14, 2016...
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H