Legătura dintre centura Oradea și autostrada Transilvania VIDEO

Cu experiența și tehnologiile de ultimă oră de care dispun, specialiștii STRABAG găsesc soluțiile cele mai potrivite pentru a se încadra în termenul de execuție stabilit.

20 dec. 2022, 14:06
Legătura dintre centura Oradea și autostrada Transilvania VIDEO

La Oradea, STRABAG execută o complexă lucrare de infrastructură rutieră prin care se realizează legătura între Centura orașului și autostrada Transilvania.  Acest proiect de tip „green field” va redefini, fără îndoială, traficul din zonă, dar și peisajul la intrarea în țară.  Lungă de 19 kilometri, șoseaua va avea profil de drum expres pe 13 kilometri și de drum național cu patru benzi în rest. Modernul proiect mai cuprinde trei noduri rutiere, șase sensuri giratorii și 13 poduri și pasaje.

Citeşte şi:

Locul de unde încep toate drumurile. Tudor Băruţă, inginer ofertare STRABAG: „Provocările sunt continue, se lucrează cu termene limită, la mai multe proiecte simultan”
Dificultăților inerente de execuție li s-au adăugat diferințele dintre studiul de fezabilitate și realitatea din teren. Cu experiența și tehnologiile de ultimă oră de care dispun, specialiștii STRABAG găsesc soluțiile cele mai potrivite pentru a se încadra în termenul de execuție stabilit.

Primii călători pe șosele ce n-au fost construite încă. Andrei Capătă, Inginer Geodez in cadrul companiei STRABAG, ne arată cum jocurile pe calculator se pot transforma în drumuri reale