Legătura dintre Fulgy şi Fane Văncică, interlopul care l-a înjunghiat pe fiul lui Sile Cămătaru

Legătura dintre Fulgy şi Fane Văncică. Fiul Clejanilor ţine în aceste zile primele pagini ale ziarelor, după ce a fost prins drogat la volan. Ultimul scandal a avut loc într-un cazino, unde a avut un conflict cu unul dintre agenții de pază, care l-a dat afară.

08 iun. 2021, 10:31
Legătura dintre Fulgy şi Fane Văncică, interlopul care l-a înjunghiat pe fiul lui Sile Cămătaru
Legătura dintre Fulgy şi Fane Văncică

Legătura dintre Fulgy şi Fane Văncică.  Fiul Clejanilor a fost intrat, fără mască, într-un casino situat într-un mall din Capitală și a intrat în conflict cu agenții de pază, care l-au înjurat şi l-au scos afară. La scurt timp, Fulgy ar fi revenit însoțit de Fane Vancică şi l-ar fi chemat afară pe agentul de pază cu care se certase.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani se ţine departe de scandalul provocat de Fulgy. Ce decizie a luat fiica Clejanilor

Legătura dintre Fulgy şi Fane Văncică

În acel moment, de undeva din spatele lui Fulgy se aude vocea unui bărbat care încearcă să-l potolească și îi strigă disperat „Bă, nebunule!”. Acesta ar fi chiar Fane Văncică, interlopul care l-a înjunghiat pe fiul lui Sile Cămătaru.

Relația lui Fulgy cu liderii temutului clan ar fi una veche. Mare amator de cazinouri, Fulgy ar fi apelat, în dese rânduri, la sprijinul acestora, pentru a le cere ajutorul, scrie Spynews.ro.

Decizie ŞOC luată de Fulgy după scandalul drogurilor

Viorica şi Ioniţă de la Clejani

au vorbit despre situaţia în care se află fiul lor, care, în acest moment, se află internat la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, din Capitală. Artista a făcut dezvăluirea despre Fulgy.

Nu se vorbește despre noi. Se vorbește doar despre Fulgy și punct. (…) Toți se întrec pe vizualizări și followers. (…) E decizia lui dacă el nu mai vrea să cânte„, a spus Viorica de la Clejani.

Ioniță de la Clejani susține că Fulgy nu este internat, iar comportamentul lui ar fi din cauza vedetelor internaționale pe care le urmărește.

Nu a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă ca să ia o declarație. Nu am chemat eu Poliția. La momentul acesta, tu Măruță ai dat răspunsul. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. El se inspiră de la artiștii din America și abordează felul lor de a se promova. Când a făcut muzică clasică nimeni nu a întrebat de el. El are o emisiune online, iar când a văzut că face lucrurile astea… presa vorbește despre el.

Fulgy este în conflict cu Poliția de câteva zile. La momentul acesta s-a oprit și își reia activitatea. (…) Fulgy nu este internat. Locuiește singur. Acesta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. E major și nu pot să-l oblig să facă altceva. (…) Fulgy este foarte talentat și este extrem de inteligent și frumos. (…) El își dorește să devină amfitrion.

Când începi să faci lucrurile astea ca și Kardashian, ca și Cardi B. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu mai știu ce s-a îtâmplat, aseară a dat o declarație, acum s-a oprit. Nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se scriu în presă, dar nici nu putem să le spunem noi ce să facă. El urmează modelul Snoop Dogg”, a declarat Ioniță în emisiunea La Măruță.