Margherita de la Clejani se ţine departe de scandalul provocat de Fulgy. Ce decizie a luat fiica Clejanilor

Margherita se ține departe de scandalul declanşat de fratele ei, Fulgy. Viorica de la Clejani a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că fiica sa este bine și că se dedică în totalitate magazinului său de haine.

07 iun. 2021, 20:13
Margherita de la Clejani se ţine departe de scandalul provocat de Fulgy. Ce decizie a luat fiica Clejanilor

Margherita de la Clejani se ţine departe de scandalul provocat de Fulgy. Scandalul a izbucnit acum două săptămâni, când Fulgy a fost oprit de către oamenii legii și testat pozitiv la consumul de cannabis.

Margherita de la Clejani se ţine departe de scandalul provocat de Fulgy

Viorica de la Clejani a declarat că fiica ei este foarte bine și că se dedică în totalitate magazinului său de haine. Același lucru îl putem observa și pe contul de Instagram al vedetei, care postează aproape zilnic creațiile sale. „Marga este bine, cu magazinul ei, cu rochițele ei”, a declarat Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre Fulgy: „Urmăreşte modul de promovare al lui Snoop Dogg”

După ce s-a spus că Fulgy ar fi fost recalcitrant și agresiv cu oamenii legii și transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București, pentru tratament de specialitate, Ioniță de la Clejani a demontat acest lucru. În cadrul emisiunii TV în care a fost invitat, artistul a spus că fiul său este bine, nu este internat și că își va relua cât de curând activitatea. „El de 2-3 zile e în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat. Dar acum s-a oprit, și-a atins scopul ca să se vorbească despre el și se oprește. Își reia activitatea lui. Fulgy nu e internat. Locuiește singur, e ok. I-am pus stop, că și-a atins scopul. Ăsta e modelul de promovare pe care și-l dorește. E major, nu pot să-l oblig să facă altceva. Își dorește să devină amfitrion, a făcut și o emisiune. În același timp suntem și părinți, în același timp nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se vehiculează în presă, dar nici nu putem obliga copiii ăștia să facă ca noi”, a spus Ioniță de la Clejani.

Fulgy, dat afară din cazino pentru că a refuzat să poarte mască. Fiul Clejanilor, ploaie de ameninţări la adresa agentului de pază: „Te omor cu bătaia, să moară familia mea”