Legătura neştiută dintre Adriana Iliescu şi Maurice Munteanu: „Te făcea să te îndrăgostești”

Legătura neştiută dintre Adriana Iliescu şi Maurice Munteanu. Juratul de la Bravo, ai stil! a făcut o dezvăluire care a uimit pe toată lumea. Acesta a mărturisit că o cunoaşte foarte bine pe cea mai bătrână mamă din România.

20 apr. 2022, 12:37
Legătura neştiută dintre Adriana Iliescu şi Maurice Munteanu: „Te făcea să te îndrăgostești”
Legătura neştiută dintre Adriana Iliescu şi Maurice Munteanu

Legătura neştiută dintre Adriana Iliescu şi Maurice Munteanu. Fashion editorul a dezvăluit că Adriana Iliescu i-a fost profesoară de română. Pasiunea pentru literatură i-a fost insuflată de fostul cadru didactic, care l-a făcut pe Maurice Munteanu să iubească această materie.

Citeşte şi: Momente teribile pentru Adriana Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România şi-a luat loc de veci!

Legătura neştiută dintre Adriana Iliescu şi Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a fost cucerit de profesoara lui de limba română care preda în acel moment la Liceul Grigore Moisil. „Era un dascăl senzațional care te făcea să te îndrăgostești de materia sa‘, a spus el pentru Kanal D.

Adriana Iliescu şi fiica ei locuiesc într-o casă modestă, dar cu tot ce le trebuie celor două. Fosta profesoară universitară de limba și literatura română s-a mândrit mereu cu performanțele Elizei de la școală și a spus în repetate rânduri că învață împreună, pentru că nu-și permit meditații. Adriana Iliescu are o pensie mică, dar spune că se descurcă.

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a spus Adriana Iliescu pentru Playtech.