Adriana Iliescu, despre situaţia şcolară a fiicei sale: „Luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu”

Adriana Iliescu a vorbit despre situaţia şcolară a fiicei sale. În vârstă de 82 de ani, femeia este foarte mândră de Eliza, care este un copil bun şi cuminte, dar şi din ce în ce mai responsabilă.

26 iun. 2021, 17:50
Adriana Iliescu, despre situaţia şcolară a fiicei sale: „Luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu”
Adriana Iliescu, despre situaţia şcolară a fiicei sale

Adriana Iliescu, despre situaţia şcolară a fiicei sale. A declarat recent faptul că fiica sa este o elevă de nota zece, iar acest lucru nu poate sa îi aducă decât bucurie.

Tânăra îşi doreşte să urmeze două facultăţi după terminarea liceului, iar apoi să îi calce pe urme mamei sale în învăţământ.

Citeşte şi: Veste-şoc pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Cum a pierdut averea Elizei

Adriana Iliescu, despre situaţia şcolară a fiicei sale

Fata termină acum clasa a XI a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece și i-a ieșit media zece.

Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta.

Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu. I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă.

Acum merge la școală, își calcă singură hainuțele. Am văzut-o într-o zi că își calcă hainele cu fierul de călcat pe lateral și i-am arătat cum se ține corect fierul de calcat. Ei, așa este, toate se învață! Încetul cu încetul învață”, a declarat Adriana Iliescu, pentru Playtech.ro.

Adriana Iliescu, executată silit

Cea mai bătrână mamă din România trece printr-o situaţie extrem de grea. În vârstă de 82 de ani, femeia pierdut procesul cu ANAF-ul, pentru că nu a avut cu ce să plătească taxa de timbru.

În luna februarie 2021, Adriana Iliescu a contestat un ordin de executare venit din partea ANAF. Din nefericire pentru ea, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză şi a pierdut procesul pentru că nu a achitat taxa de timbru.

Admite excepţia netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestaţia la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălceşti.

Pronunţată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condițiile legii”, se arată în decizia judecătorească.