Legătura neştiută dintre Andra şi soţia lui Adrian Corduneanu. „Beleaua” nu-şi mai încape în piele de bucurie

Adrian şi Ramona (zisă şi "Diamantul roz") Corduneanu sunt împreună de 23 de ani. De aproape un sfert de veac, cei doi împart bune şi rele, valori, principii şi pasiuni. Printre pasiunile care îi unesc pe cei doi se află şi muzica Andrei.

24 nov. 2022, 13:42

Soţii Corduneanu au început s-o iubească şi mai mult pe Andra din momentul în care au constatat că între artistă şi Ramona există o asemănare fizică izbitoare. Adrian „Beleaua” Corduneanu postează frecvent, în ultima vreme, fotografii cu Andra și Ramona una lângă alta pentru ca urmritorii lui de pe reţelele sociale să observe asemănarea.

Andra şi soţia lui Adrian Corduneanu, asemănare izbitoare

Momentul în care și-a dat seama că soția lui seamănă din punct de vedere fizic cu artista a fost de Ziua Îndrăgostiților, atunci când a postat câteva colaje, scrie cancan.ro Interlopul şi-a dat seama că cele două au trăsături comune chiar de Ziua Îndrăgostiților, atunci când și-a scos soția în oraș, la o terasă.

Andra şi soţia lui Adrian Corduneanu

În 1996 m-am cunoscut cu Ramona. Pe ea am întâlnit-o la Sala Sporturilor, acolo aveau părinții ei un restaurant, iar noi frecventam mult acel loc. Ne-am văzut, ne-am plăcut, dar nu a fost chiar așa ușor. Prima dată când i-am dat întâlnire părinții nu au lăsat-o, dar nu m-am lăsat și chiar dacă aproape doi ani am avut certuri, scandaluri cu familia, noi am rămas împreună.

Citeste si Scandal de proporții în lumea interlopilor. Ramona Corduneanu, supranumită „Diamantul roz”, și cumnata ei se vor întâlni în fața judecătorilor

Părinții ei spuneau că nu o lasă cu mine, eu m-am ținut de ea și noi chiar ne-am plăcut de la început și este iubire adevărată și astăzi când avem trei copiii frumoși. Noi ne-am cunoscut când ea avea doar 13 ani și eu 16 și din 1996 și până acum, adică de 23 de ani suntem împreună. Avem trei copii frumoși, două fete gemene și un băiețel.

Suntem o familie unită, ne iubim foarte mult copiii și suntem foarte fericiți. Noi suntem familiști și cea mai mare bucurie a noastră este familia”, a povestit Adrian Corduneanu într-un interviu mai vechi.

Citeste si Cine e escrocul imobiliar pe care Adrian Corduneanu și soția îl plăteau cu bani din cămătărie. Bărbatul vindea terenuri care nu erau ale lui unor dezvoltatori