Legătura neștiută dintre Cristina Ciobănașu și David Pușcaș: „Îmi place mult de ea, îmi aduc aminte de acea perioadă”

Legătura neștiută dintre Cristina Ciobănașu și David Pușcaș. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel este hotărât să înceapă o carieră în televiziune și speră ca Ruxandra Ion să îl ajute. Tânărul a trăit o perioadă nu prea fericită din viața lui, s-a retras și a ales să stea departe de ochii lumii.

18 apr. 2024, 16:27
Legătura neștiută dintre Cristina Ciobănașu și David Pușcaș: „Îmi place mult de ea, îmi aduc aminte de acea perioadă”
Legătura neștiută dintre Cristina Ciobănașu și David Pușcaș

Legătura neștiută dintre Cristina Ciobănașu și David Pușcaș. În vremea adolescenței, fiul Luminiței Anghel obișnuia să fie un copil problemă pentru artistă, însă acum, ajuns la vârsta de 30 de ani, lucrurile s-au schimbat radical.

Citește și: Cristina Ciobănașu, primele declarații despre nunta cu Alexandru Mureșan: „M-a cerut de două ori, pe continente diferite”

Legătura neștiută dintre Cristina Ciobănașu și David Pușcaș

David Pușcaș a fost coleg de liceu cu Cristina Ciobănașu și spune că o place foarte mult. Spune că este pregătit să își îndeplinească visul de a deveni actor, iar în acest sens își dorește să apeleze la ajutorul Ruxandrei Ion, producătoarea sub ale cărei aripi au crescut numeroși tineri actori care acum au propriul nume în industria filmului românesc.

Aș vrea să mă reîntorc în fața oamenilor, vreau ca ei să mă vadă, să mă înțeleagă. Mi-ar plăcea mult să joc într-un serial și am început să mă pregătesc. Vreau un job stabil și deja am început să fac demersuri în acest sens.

O să îi scriu doamnei Ruxandra Ion pentru că ea este mereu în căutare de noi talente. Așa cum a luat-o sub aripa ei pe Cristina Ciobănașu, poate reușesc și eu să o impresionez. Bine, mă refer cu talentul, poate mă place.

Eu cu Cristina Ciobănașu am fost în clasă, îmi place mult de ea, este copilăria mea. Eu am fost cu majoritatea actorilor din La La Band în liceu, mă cunosc cu ei. Îmi aduc aminte acea perioadă și mereu mi-am dorit să joc și eu într-un serial.

O admir mult pe doamna Ruxandra și dacă aș fi sub aripa ei, lucrurile s-ar schimba mult în bine„, a spus David Pușcaș, conform Cancan.ro.