Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj i-a transmis fratele regretatei artiste

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. El era doar un bebeluș când mama sa, îndrăgita artistă Mădălina Manole a murit. Aceasta s-a stins din viață în 2010, când ar fi înghițit de bună voie 400 de ml de Furadan, un pesticid extrem de periculos.

08 iun. 2022, 15:09

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Singura rudă rămasă în viaţă din partea regretatei artiste este fratele ei, Marian. Acesta este mereu cu gândul la nepotul lui, despre care spune că tatăl lui, Petru Mircea, îi interzice să îl întâlnească.

Citeşte şi: Femeia, care a cumpărat otravă pentru Mădălina Manole, a dat ANAF-ul în judecată

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani

Deși a încercat în repetate rânduri să îl vadă pe băiat, Marian Manole s-a lovit de refuzul lui Petru Mircea, fostul său cumnat. “Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s- a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume!La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic! Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, a scris Marian Manole, pe pagina sa de Facebook.

Fratele Mădălinei și fostul său cumnat sunt în război de la moartea artistei

Am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soțul Mădălinei! De dragul copiilor noștri! Mihai, băiatul meu, a dorit să-și cunoască vărul, pe Petru jr, fiul Madalinei!

Fiind și un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior și treabă în București! Nu am avut cum să-l anunț telefonic pe fostul meu cumnat că venim intr-o scurta vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez!

Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să-și întâlnească vărul! A spus că Petru jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”, a scris Marian Manole pe Facebook.