Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic: „Am primit un trandafir din partea lui”

Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic. Cei doi joacă împreună în spectacolul „Străini în noapte" de aproximativ 11 ani, însă și înainte de acest proiect de pe scena Teatrului Național din București ei se cunoșteau, dar nu erau prieteni atât de buni.
Alina Costache
20 dec. 2021, 10:27
Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic:
Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic

Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic. Puţini ştiu faptul că actorul nașul de botez al surorilor gemene ale Medeei Marinescu, dat fiind faptul că actorul este bun prieten cu tatăl Medeei.

Citeşte şi: Florin Piersic pleacă din ţară. Ce mesaj a transmis actorul: „Urmează o perioadă agitată”

Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic

Se joacă de vreo 14 ani, dintre care eu am jucat ultimii 11 ani. E un spectacol în regia maestrului Radu Beligan. Vinovat se face chiar Florin Piersic pe care nu-l văzusem de foarte mult timp, pentru că relația cu familia mea a fost una foarte apropiată în trecut.

Printre altele, fiind colaborator și foarte bun prieten cu tatăl meu, a devenit nașul de botez al surorilor mele gemene născute în timpul filmărilor de la „Eu, tu și Ovidiu”.

Eu jucam „Egoistul” la Teatrul Național, tot un spectacol regizat de domnul Beligan și am primit la cabină un trandafir din partea lui Florin Piersic.

Și într-o zi, primesc și un telefon la puțin timp după asta. Era chiar Florin Piersic și mi-a propus atunci, mi-a vorbit de acest spectacol pe care eu îl văzusem în distribuția inițială, dar pentru că partenera lui de atunci, Emilia Popescu, nu mai putea să continue colaborarea, chiar Florin Piersic s-a gândit la mine”, a declarat actrița la Prima TV.

Florin Piersic, mesaj cutremurător

Actorul a transmis un mesaj neașteptat pentru fanii săi. Acesta a vorbit despre viitorul României și rolul său în dezvoltarea acesteia.

Toate cele bune. Abia aștept să ne întâlnim, ceea ce ar fi minunat să ne îmbrățișăm, cel mai frumos gând pe care pot să îl am. Aș da orice să pot să fiu alături de toți cei care simt pentru ziua de 1 Decembrie că sunt români, că sunt ai mei, că eu sunt al tuturor, dar neapărat al celor care iubesc țara asta pe care eu o cunosc atât de bine, încât ar trebui să mai trăiesc două sau trei vieți ca să le povestesc tuturor unde am fost în România, ce am simțit în România, pe unde am filmat în România, să fiu cel mai bun ghid pentru România.

Eu știu tot, iubesc tot ce este legat de țara asta a mea. Sper că ați înțeles și nu vă doresc decât să fiți sănătoși și să ne întâlnim, și să ne îmbrățișăm.

Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Da, îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau. Cum aș vrea să-și amintească oamenii de mine după o sută de ani? N-o să-și mai aducă aminte nici de ei, darămite de mine. Uiți și după două zile ce faci, se uită tot”, a spus Florin Piersic pentru Dan Negru.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!