Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic: „Am primit un trandafir din partea lui”

Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic. Cei doi joacă împreună în spectacolul „Străini în noapte" de aproximativ 11 ani, însă și înainte de acest proiect de pe scena Teatrului Național din București ei se cunoșteau, dar nu erau prieteni atât de buni.

20 dec. 2021, 10:27
Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic: „Am primit un trandafir din partea lui”
Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic

Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic. Puţini ştiu faptul că actorul nașul de botez al surorilor gemene ale Medeei Marinescu, dat fiind faptul că actorul este bun prieten cu tatăl Medeei.

Citeşte şi: Florin Piersic pleacă din ţară. Ce mesaj a transmis actorul: „Urmează o perioadă agitată”

Legătura neştiută dintre Medeea Marinescu şi Florin Piersic

Se joacă de vreo 14 ani, dintre care eu am jucat ultimii 11 ani. E un spectacol în regia maestrului Radu Beligan. Vinovat se face chiar Florin Piersic pe care nu-l văzusem de foarte mult timp, pentru că relația cu familia mea a fost una foarte apropiată în trecut.

Printre altele, fiind colaborator și foarte bun prieten cu tatăl meu, a devenit nașul de botez al surorilor mele gemene născute în timpul filmărilor de la „Eu, tu și Ovidiu”.

Eu jucam „Egoistul” la Teatrul Național, tot un spectacol regizat de domnul Beligan și am primit la cabină un trandafir din partea lui Florin Piersic.

Și într-o zi, primesc și un telefon la puțin timp după asta. Era chiar Florin Piersic și mi-a propus atunci, mi-a vorbit de acest spectacol pe care eu îl văzusem în distribuția inițială, dar pentru că partenera lui de atunci, Emilia Popescu, nu mai putea să continue colaborarea, chiar Florin Piersic s-a gândit la mine”, a declarat actrița la Prima TV.

Florin Piersic, mesaj cutremurător

Actorul a transmis un mesaj neașteptat pentru fanii săi. Acesta a vorbit despre viitorul României și rolul său în dezvoltarea acesteia.

Toate cele bune. Abia aștept să ne întâlnim, ceea ce ar fi minunat să ne îmbrățișăm, cel mai frumos gând pe care pot să îl am. Aș da orice să pot să fiu alături de toți cei care simt pentru ziua de 1 Decembrie că sunt români, că sunt ai mei, că eu sunt al tuturor, dar neapărat al celor care iubesc țara asta pe care eu o cunosc atât de bine, încât ar trebui să mai trăiesc două sau trei vieți ca să le povestesc tuturor unde am fost în România, ce am simțit în România, pe unde am filmat în România, să fiu cel mai bun ghid pentru România.

Eu știu tot, iubesc tot ce este legat de țara asta a mea. Sper că ați înțeles și nu vă doresc decât să fiți sănătoși și să ne întâlnim, și să ne îmbrățișăm.

Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Da, îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau. Cum aș vrea să-și amintească oamenii de mine după o sută de ani? N-o să-și mai aducă aminte nici de ei, darămite de mine. Uiți și după două zile ce faci, se uită tot”, a spus Florin Piersic pentru Dan Negru.