Legătura neștiută dintre Mihai Mărgineanu și Șerban Huidu: „N-a fost nimic premeditat, gândit, e destinul”

Legătura neștiută dintre Mihai Mărgineanu și Șerban Huidu. Cunoscutul cântăreț a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns tuturor întrebărilor prezentatoarei.

24 apr. 2023, 09:56
Legătura neștiută dintre Mihai Mărgineanu și Șerban Huidu: „N-a fost nimic premeditat, gândit, e destinul”

Legătura neștiută dintre Mihai Mărgineanu și Șerban Huidu. Cei doi sunt buni prieteni, asta pentru că fostul prezentator TV l-a ajutat enorm pe cântăreț în lumea muzicii, el fiind cel care i-a dat curaj să o ia în această direcție, cel care l-a pus pe sticlă și l-a adus în fața publicului.

Citește și: Mihai Mărgineanu nu a ascultat manele niciodată. De ce nu agreează artistul acest gen muzical: „Mi se pare că cei care iubesc maneaua sunt la un anumit nivel intelectual”

Legătura neștiută dintre Mihai Mărgineanu și Șerban Huidu

Pe lângă Șerban Huidu, artistul are cuvinte de mulțumire și pentru Cătălin Neamțu și Mihai Bobonete care, de asemenea, l-au pus să cânte pe scenă în fața publicului și l-au făcut cunoscut „Foarte mult bine, vă dați seama. Pe vremea aia el avea o emisiune la radio dimineața, și era foarte ascultată în momentul ăla. Și noi când mergem spre serviciu ascultam pe cronica cârcotașilor. Foarte mult bine (n.r.: i-a făcut Șerban Huidu), tocmai de asta eu am și acum o relație foarte bună și cu Răzvan Simion, și cu Șerban Huidu.

N-a fost nimic premeditat, nu a fost nimic gândit, e destinul de care vorbeam mai devreme. Șerban a fost cel care m-a adus pe sticlă, total întâmplător, total dintr-o dată, eu m-am și speriat. Iar la Cafe Deco, unde spuneam, chitara mi-au pus-o în mână Cătălin Neamțu și Mihai Bobonete care, pe vremea aia, făceau teatru improvizat la Cafe Deco și mi-au făcut o surpriză, aveam două chitări, i-au băgat cablul și am cântat cu un microfon pe care mi-l ținea chiar Bobonete.

Am cântat două cântece, nimeni din sală nu știa că o să lansez ceva. A fost o reacție care, pe mine, m-a speriat fantastic! Dar mi-a dat și foarte mult curaj. Deci, Șerban și ceilalți prieteni ai mei au avut un aport maxim pentru faptul că eu sunt pe scenă acum. Nu știu dacă multora dintre ei le pare rău acum”, a declarat Mihai Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu, dezvăluiri despre soția lui

Despre soția lui artistului nu se cunosc multe. O cheamă Andreea, s-au căsătorit acum 14 ani și este unica femeie care a reușit să-l convingă pe artist să se însoare, dat fiind faptul că nu-i plăceau nunțile. Mihai Mărgineanu se consideră norocos pentru faptul că iubește o asemenea.

„Cât de mult vă iubiți nevasta?”, este întrebarea cu numărul 13, adresată de Denise Rifai.

Foarte mult, eu am avut mare noroc să nu mă îndrăgostesc din prima, adică eu mi-am iubit nevasta din prima. Mie mi se pare că îndrăgostitul cu dragostea nu au treabă una cu alta, îndrăgostitul e o stare pe care foarte multă lume o consideră dragoste. Nu, e total diferit, după părerea mea umilă, un bătrân trecut prin viață. Am avut noroc s-o iubesc din prima, și atunci orice mi-ar face ea eu tot o iubesc, nu am ce să-i fac.

Faptul c-o iubesc este un noroc. Dacă nu o iubeam, nu era bine deloc nici pentru mine, nici pentru ea, pentru nimeni! Și nu pentru că am urmat sfatul lui taică-miu, cu asta nu te joci, să-ți spui tu că o s-o iubesc sau o să-l iubesc, așa s-a nimerit. Este totul un noroc, tot un 6-6 pe care îl dai sorții la jocul de table.

Apropo, să știi că știu să joc și alte jocuri, nu doar table. Dar sunt foarte bun jucător de table și mi-am dat seama că atunci când ai o stare psihică bună câștigi. Cred că și în viață e la fel. Eu îmi iubesc foarte mult soția și foarte mult familia, și încerc să nu fiu atât de ordinar și de urât și de prost și de cum aș putea să fiu în realitate dacă nu m-aș controla un pic”,  a răspuns Mihai Mărgineanu.