Concluziile legiştilor în cazul turistului târât de urs în Caraiman. Vezi ce au descoperit în urma necropsiei

Turistul care şi-a găsit sfârşitul în Masivul Caraiman nu a fost omorât de urs. Medicii legişti au terminat necropsia şi spun că nu are pe corp urme ale muşcăturilor animalului. Bărbatul a murit din cauza unor răni grave la cap, după ce a căzut într-o râpă adâncă de 40 de metri. 

RomaniaTV.net
17 oct. 2013, 08:58
Concluziile legiştilor în cazul turistului târât de urs în Caraiman. Vezi ce au descoperit în urma necropsiei

Potrivit primelor cercetări, turistul brăilean, descoperit pe Valea Caraiman din Bucegi a murit după ce a căzut de la 40 de metri intr-o rapă şi s-a lovit la cap, acesta fiind ulterior târât de un urs, potrivit România TV.

Citeşte şi SCENE DE GROAZĂ: Cadavrul unui bărbat, descoperit în timp ce era târât de un urs VIDEO

Astfel, pe trupul bărbatului nu au existat rani cauzatoare de moarte produse de animal. Cu toate acestea, poliţistii spun că există şi posibilitatea ca turistul să se fi speriat de urs şi să fi căzut de la înălţime, mai ales că era un bun cunoscător al traseelor montane din zonă. 

Jandarmii montani şi salvamontiştii au observat, miercuri, pe Valea Caraiman din Masivul Bucegi, un urs care căra cadavrul unui om, salvatorii montani, care au alungat animalul, constatând că trupul neînsufleţit este al unui turist din Brăila.

Citeşte şi Un turist rănit, recuperat de salvamontişti după ce şi-a petrecut o noapte pe munte VIDEO

În momentul în care s-au apropiat, autorităţile au constatat că ursul căra cadavrul unui om, respectiv al unui bărbat echipat pentru munte. Ei au alungat animalul, iar asupra turistului au găsit acte de identitate care arată că bărbatul avea 64 de ani şi era din Brăila.