Legiştii s-au CRUCIT. O fetiţă DISPĂRUTĂ de acasă, găsită MOARTĂ într-un sac, lângă un lac

O fetiţă dispărută de câteva zile de acasă, la Satu Mare, a fost găsită moartă, vineri. Trupul său neînsufleţit a fost ascuns într-un sac şi abandonat pe marginea unui lac.

RomaniaTV.net
11 oct. 2013, 17:55
Legiştii s-au CRUCIT. O fetiţă DISPĂRUTĂ de acasă, găsită MOARTĂ într-un sac, lângă un lac

O fetiţă de 10 ani din municipiul Satu Mare care a dispărut de acasă duminică, 6 octombrie, a fost găsită decedată vineri, într-un sac aruncat în zona lacului Cubic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Ana Petric, a declarat că fetiţa a fost găsită decedată într-un sac, cazul fiind preluat de un procuror. Poliţiştii au început cercetările, fiind vorba despre un caz de omor.

Foto: Portalsm.ro

Fetiţa de 10 ani a fost declarată dispărută de mama sa în 6 octombrie. Aceasta a plecat la biserică însă nu s-a mai întors. Timp de câteva zile, mai multe echipaje de poliţie, dar şi voluntari au căutat-o în oraş, însă nu au găsit-o.

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru violarea şi uciderea fetiţei, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalului Satu Mare.