Leguma minune care creşte imunitatea şi la pierderea kilogramelor. Lidia Fecioru: „E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână”

Lidia Fecioru a dezvăluit care este leguma minune care creşte imunitatea şi ajută la arderea grăsimilor. Potrivit bioenergoterapeutului, este suficient să o consumăm o dată pe săptămână.

20 iun. 2022, 11:15
Leguma minune care creşte imunitatea şi la pierderea kilogramelor. Lidia Fecioru: „E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână”

Leguma minune care creşte imunitatea şi la pierderea kilogramelor. Este vorba despre usturoi. Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară leacul care are o mulţime de beneficii pentru sănătate.

Leguma minune care creşte imunitatea şi la pierderea kilogramelor. Secretul Lidiei Fecioru

Citeşte şi Lidia Fecioru dezvăluie planta care vindecă mai multe afecțiuni. „Secretul ceaiului este să nu fie concentrat”

Usturoiul are o mulţime de beneficii pentru sănătate. Pe lângă faptul că ajută la creşterea imunităţii şi înlătură oboseala, această legumă face minuni în cazul celor care vor să slăbească.

„Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu. Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie. E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile. E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală”, a dezvăluit Lidia Fecioru la Adevăruri Ascunse.

Potrivit bioenergoterapeutului, este suficient să consumăm usturoi o dată pe săptămână ca să arătăm şi să ne simţim grozav.

„Este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor. Ne reglează tensiunea arterială, problemele legate de diabet, dar nu cel insulino-dependent. E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână. După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp”, a mai explicat Lidia Fecioru.

Citeşte şi Lidia Fecioru: Cum vindeci karma familiei. Este ca un blestem. Nimic nu e întâmplător