Legumele verzi te scapă de acnee în doar două săptămâni

Aveți probleme cu acneea? Scăpați de ea o data pentru totdeauna! Iată care sunt alimentele care reduc acneea în doar 2 săptămâni.

RomaniaTV.net
05 ian. 2015, 10:46
Legumele verzi te scapă de acnee în doar două săptămâni

Peste

Cu siguranta pestele nu este alimentul preferat al multor oameni. Dar el are atat de multe beneficii pentru sanatate. Este bogat in acizi grasi omega 3, care fac minuni; chiar, este capabil de a elimina acneea. Deci, incercati sa mancati peste de 2 sau 3 ori pe saptamana. Incercati sa cumparati mereu peste proaspat, deoarece acest lucru va permite sa stati departe de toxine si de o doza buna de mercur. Pentru aceste substante nutritive, puteti consuma, de asemenea, seminte de chia sau de in.

Citeşte şi Acneea, între mit şi realitate. Cum te afectează sexul şi igiena

Legume verzi

Cand vine vorba de ingrijirea pielii, legumele verzi sunt de mare ajutor, deoarece acestea contin clorofila si vitamina A. Acest tip de legume nu sunt numai aliati excelenti impotriva acneei, dar, de asemenea, lupta cu succes si impotriva ridurilor. In plus, atenueaza deteriorarea pielii cauzata de soare si inflamatia. Puteti sa le mancati cu un pic de usturoi si suc de lamaie. De asemenea, le puteti utiliza pentru a face piureuri sau omlete.

Citeste mai mult pe BEWOMAN.RO.