Lena Horvath a scăpat de 61 de kilograme, după ce ajunsese la 118. Acum a plecat să-și etaleze trupul pe plajele din Africa: „Sunt o femeie după care întoarce lumea capul”

Lena Horvath a reușit să slăbească 61 de kilograme, după ce ajunsese la 118. Acum, artista e mulțumită de felul în care arată.

12 dec. 2023, 08:39
Lena Horvath a scăpat de 61 de kilograme, după ce ajunsese la 118. Acum a plecat să-și etaleze trupul pe plajele din Africa: „Sunt o femeie după care întoarce lumea capul”

Lena Horvath a reușit imposibilul. A slăbit 61 de kilograme și acum își poate etala trupul pe plajele însorite din Africa, ea fiind plecată într-o excursie în Zanzibar. Vedeta a mărturisit că a fost cea mai bună decizie când a decis să scape de kilogramele în plus.

Citește și Andreea Bălan și Victor Cornea, adevărul despre tensiunile din cuplu: ”Gelozia este activată în totalitate”

„Am slăbit 61 de kilograme și a fost cea mai bună decizie pe care am putut să o iau. Pot să spun că eu de abia acum am început să simt că trăiesc, să mă simt cum trebuie. Având 118 kilograme mă simțeam bine, acum când mă uit la fotografii… e cu totul altceva. Mi-a schimbat viața acum, sunt o femeie după care întoarce lumea capul acum.”, a declarat Lena Horvath, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

Acum vedeta se bucură de soare, plajă și voie bună. „Mă pregăteam de un safari, o să mergem de aici de pe insulă din Zanzibar, undeva cu un avion mai mic, pe continent în Tanzania, unde o să rămân vreo două zile. Am înțeles că foarte multă lume a fost.”, a mai spus Lena Horvath.

Citește și Daniel Dines și-a părăsit soția pentru o cunoscută vedetă din România. Noua iubită este mai tânără decât el cu 26 de ani