Daniel Dines și-a părăsit soția pentru o cunoscută vedetă din România. Noua iubită este mai tânără decât el cu 26 de ani

Cel mai bogat român, miliardarul Daniel Dines, și-a părăsit soția pentru Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”, mai tânără decât el cu 26 de ani.

11 dec. 2023, 23:35

După ce în 2013 a divorțat  de Simona Ileana Comănescu, Daniel Dines, în vârstă de 51 de ani, s-a îndrăgostit de Alexandra, mai tânără decât el cu 16 ani. Cei doi s-au mutat împreună, iar, într-un final, și-au unit destinele într-un cadru intim. Însă, frumoasa lor poveste de iubire s-a încheiat de curând.

Potrivit Cancan, lanțul de iubire s-a rupt, iar fondatorul UiPath și-a găsit un nou suflet pereche. Iuliana Doroftei, în vârstă de 25 de ani, este cea care i-a sucit mințile lui Daniel Dines și l-a făcut să-și părăsească soția. Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil!” este o prezență care emană senzualitate, fiind superbă în adevăratul sens al cuvîntului.

Citeșe și: Culiță Sterp „i-a înfipt cuțitul în spate” Georgianei Lobonț. Cum a reușit manelistul să o țepuiască pe artistă

Vedeta are un corp de zeiță și este una dintre adevăratele „bombe” din showbiz. Omul de afaceri cu o avere evaluată la 10 miliarde de dolari s-a reorientat foarte bine, după ce a pus punct poveștii de iubire cu Alexandra, iar Iuliana Doroftei pare femeia ideală pentru cel mai bogat român. Cei doi ar fi călătorit în lung și în lat, în vacanțe exotice, la bordul Gulfstream-ului de zeci de milioane al omului de afaceri.

Citește și: Alexia Eram, copleșită de emoții la America Express. Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi: „Sunt foarte rea”

Cine este Daniel Dines

Daniel Dines și asociatul său, Marius Tîrcă, au reușit să facă istorie după ce au înființat compania UiPath, specializată în robotică. A fost prima care a fost evaluată la un miliard de dolari. Compania a fost fondată în 2005, dar succesul a venti opt ani mai târziu. Cei doi parteneri au atras finanțări de peset 100 de milioane de dolari de la americani și așa a început ascensiunea.

După ce a fost vândută americanilor, UiPath s-a clasat pe locul șase în topul firmelor din SUA cu cei mai fericiți angajați. În 2018, UiPath a generat un profit de peste 150 de milioane de dolari. Investitorii de pe Wall Street au alimentat societatea cu peste 500 de milioane de dolari.

Daniel Dines va renunța la funcția de co-CEO al UiPath

Amintim că, Daniel Dines a anunțat în vară că nu va mai fi co-CEO al UiPath din 31 ianuarie 2024. În schimb, va rămâne în cadrul companiei pe care a fondat-o, preluând rolul de președinte executiv al consiliului de administrație și de Chief Innovation Officer, o nouă poziție creată în cadrul UiPath.

El va continua să coordoneze inițiativele de inteligență artificială ale companiei și să joace un rol activ în evoluția și adaptarea UiPath pentru a asigura succesul pe termen lung.

Dines și-a exprimat recunoștința sa pentru evoluția remarcabilă a companiei, de la un apartament mic din România la o companie publică cu venituri de peste 1 miliard de dolari și peste 10.000 de clienți.

El a subliniat importanța planificării succesiunii în conducerea companiei și a menționat că, ca parte a acestui proces, a angajat în aprilie 2022 pe Rob Enslin ca partener în calitate de co-CEO, delegându-i responsabilități din ce în ce mai mari pentru scalarea afacerii UiPath.