Lenjerie sumară şi DECOLTEU generos. După 36 de ani de MODDELING, un frumos SUPERMODEL arată perfect

Cu toate că are 43 de ani, unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume arată perfect pe scenă. Astfel, chiar dacă au trecut 36 de ani de la prima apariţie, la vârsta de doar şapte ani, Naomi Campbell continuă să uimească atât publicul, cât şi creatorii de modă, prin talentul şi înfăţişarea sa.

01 iul. 2013, 14:55

În timp ce majoritatea modelelor nu mai au ce căuta pe scenă după vârsta de 30 de ani, Naomi Campbell continuă să surprindă prin prezenţa sa, fiind fotografiată ultima oară în timp ce prezenta hainele cunoscutei companii Versace la prezentarea lor din Paris.

Citeşte şi DITAMAI SÂNII! Cum arată Dita Von Teese într-un pictorial care face bărbaţii să se BÂLBÂIE VIDEO

Potrivit The Sun, a fost pentru prima oară în ultimii 14 ani, când frumoasa brunetă a colaborat cu designerul italian, purtând o lenjerie sclipitoare, alături de o bluză cu un decolteu generos care a atras atenţia publicului prezent.

Citeşte şi Dulce ca o ACADEA. O fostă participantă la Miss Univers se pregăteşte să intre în televiziune FOTO

Sunt foarte fericită să fiu în această seară la Paris să lucrez cu Donatella. Ne ştim de peste 25 de ani şi sincer simt că fac parte din familie, toată lumea este caldă şi mă ajută„, a declarat femeia care la 43 de ani s-a întors în lumea modei.