Leo de la Kuweit a fost jefuit. Hoţii au plecat cu 20.000 de euro, ceasuri şi câteva sute de grame de aur

Leo de la Kuweit a fost jefuit. Manelistul, pe numele său real Leonard Mădălin Octavian Gaftone, a avut parte de un eveniment extrem de neplăcut, care l-a păgubit destul de mult. Hoţii au plecat cu 20.000 de euro, ceasuri şi câteva sute de grame de aur.

19 oct. 2022, 23:17
Leo de la Kuweit a fost jefuit. Hoţii au plecat cu 20.000 de euro, ceasuri şi câteva sute de grame de aur

Leo de la Kuweit a fost jefuit. „Protejatul” lui Florin Salam produce bani grei la fiecare eveniment în cadrul căruia este prezent. De altfel, piesele sale trec pragul milionului de vizualizări imediat după lansare. Ocupă locuri fruntașe în trendingul de pe YouTube, iar succesul muzical pe care îl are a atras, după sine, probleme mai puțin dorite pentru el.

Citeşte şi: Roxana Dobre, despre divorţul de Florin Salam: „Dată fiind meseria lui, e tot timpul înconjurat de femei. Eu ştiu cine sunt şi ce pot şi nu am de ce să fiu pe locul doi niciodată”

Leo de la Kuweit a fost jefuit

Locuința acestuia a fost spartă de hoți, iar indivizii au plecat cu „buzunarele” pline. Manelistul a rămas fără 20.000 de euro cash, 200 g de aur şi zece ceasuri, scrie Cancan.ro. Infractorii au urmărit momentul în care Leo de la Kuweit a plecat de acasă şi au acţionat.  Cristina, soția manelistului, era afară cu patrupedul familiei, fiind momentul potrivit pentru hoţi, care au escaladat locuința și au intrat în casă, pe geam, direct pe la etajul 1, în dormitor.

Nu este prima oară când manelistul se confruntă cu probleme. În trecut, Copilul de Aur și  Leo de la Kuweit s-au certat pe microfon la petrecerea unuia dintre cei mai temuți interlopi din București, Kali Spoitoru.

Florin Salam renunţă la muzică?

Soţia lui Florin Salam a intervenit să clarifice aceste speculaţii. Roxana Dobre spune că manelistului nu se retrage din lumea artistică sau cel puţin nu acum. Dacă o va face la un moment dat, „o va face frumos”.

Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă. Încă nu și-a revenit în totalitate, însă se simte oboseala și acum, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul cuiva care vine acasă la noi și se ocupă de el, va fi bine în curând.

El este un bărbat puternic și un om muncit. Am trecut cu bine peste toate momentele acelea grele, dar s-a dramatizat puțin situația, pentru că așa suntem noi, românii. Am trecut cu bine peste tot, am luat ce a spus medicul și a fost ok”, declara Roxana Stoian, în urmă cu două luni.