Roxana Dobre, despre divorţul de Florin Salam: „Dată fiind meseria lui, e tot timpul înconjurat de femei. Eu ştiu cine sunt şi ce pot şi nu am de ce să fiu pe locul doi niciodată”

Roxana Dobre şi Florin Salam sunt împreună de opt ani, iar pe 1 iunie 2022 şi-au unit destinele în faţa Domnului. Deşi îl iubeşte până la cer şi înapoi şi i-a dăruit trei copii, Roxana spune că n-ar ezita nicio secundă să bage divorţ dacă ar afla că manelistul duce o viaţă dublă.

09 oct. 2022, 12:36

Bruneta este conştientă de faptul că, prin prisma meseriei, soţul ei este tot timpul înconjurat de femei. La fel de conştientă este de faptul că acest lucru vine la pachet cu multe tentaţii.

Roxana Dobre, despre divorţul de Florin Salam: „Ştiu cine sunt şi ce pot şi nu am de ce să fiu pe locul doi niciodată”

Spune, însă, că nu ar deranja-o ca soţul ei să aibă o aventură atât timp cât ea nu află acest lucru şi atât timp cât aventura nu se transformă în ceva mai serios.

Pentru o seară nu e nicio problemă. Îl dau eu, nu mă deranjează. M-ar deranja și asta i-am spus-o și soțului meu de când l-am cunoscut pentru că știind meseria și fiind tot timpul înconjurat de femei. I-am spus, dacă faci ceva fără să simt eu atunci când mergi la concertele tale, dar fără să știu eu și fără să aud eu, nu mă afectează. Dar dacă încerci să îți pe altcineva în paralele cu mine, adică amantă, pot să am și 10 copii cu tine că nu aș accepta niciodată„, a dezvăluit bruneta în podcastul Cristinei Șișcanu, ”După faptă și răsplată”.

Fiind perfect conştientă de valoarea ei, de cine este şi de cât oferă în această relaţie, Roxana Dobre spune răspicat că nu ar accepta sub nicio formă să pice pe locul doi în viaţa lui Florin Salam.

Și nu din frustrare, ci pentru că mă uit la mine și știu ceea ce pot ca și femeie și ceea ce îți ofer și atunci nu am de ce să fiu eu pe locul doi niciodată”, a mărturisit vedeta în podcast.

Citeste si Video! Legenda merge mai departe! “Regele” Florin Salam îşi învaţă “prinţesa”, pe micuţa Maria, să cânte la acordeon de ziua ei!

Cum s-au cunoscut Roxana Dobre și Florin Salam

Roxana Dobre a povestit că, în urmă cu opt ani, o prietenă i-a făcut cunoștință cu Florin Salam. Aceasta a mărturisit că între ei a existat o conexiune imediată și au discutat încontinuu câteva ore bune.

Ieșisem într-o zi la alergat în parc și una din fostele mele prietene i-a trimis o poză cu noi. El m-a văzut pe mine și ne-a chemat pe toate la Rin. El stătea acolo în acea perioadă. Ne-am așezat la masă și vreau să spun că am vorbit încontinuu, trei, patru ore. Nu mai conta cine era acolo. Aveam o limbariță… Parcă îl cunoșteam de o viață. M-am descărcat, l-am simțit așa…

Se făcuse foarte târziu, se răcise grișulețul pentru mine, cum se spune, pentru că eu am avut mereu un respect foarte mare pentru părinții mei și am decis să las toată gașca acolo și să plec. «Cum să pleci singură, la ora asta?», mi-a zis Florin. „Îmi iau un taxi!’. „Lasă, să te ducă un șofer din partea mea acasă!’ și am acceptat”, a povestit Roxana Dobre pentru cancan.ro.

S-au reîntâlnit câteva zile mai târziu, la o terasă. Roxana se afla la aniversarea mamei sale. În acea seară, cei doi au stabilit să meargă împreună la mare. Însă, înainte de vacanța în doi, bruneta a plecat câteva zile pe litoralul românesc împreună cu o altă prietenă.

Eram cu ai mei, sărbătoream cu câteva persoane apropiate. Mă sună prietena mea, Lavinia și îmi zice «Hai, nu vii aici că e și Florin?». Și chiar ai mei m-au dus la terasa unde erau ei și tot așa am vorbit foarte mult. Programasem să mergem la mare câteva zile, dar nu aici. În Bulgaria„, a povestit Roxana pentru sursa citată.

Citeste si Scandal în folclorul românesc. Ce a păţit Elena Merișoreanu la un concert: „Să ajungă și ei la anii noștri să fie iubiți și ei cum suntem noi”

Ajunsă la mare, Roxana Dobre a fost sunată de către mama sa, care a anunțat-o că tatăl său nu se simte bine și că a fost dus cu ambulanţa la spital. Aceasta a fost sfătuită de prietena sa să ia legătura cu Florin Salam pentru a o ajuta să-l transfere pe părintele său la alt spital. Roxana a decis, însă, să nu apeleze la ajutorul lui Salam. Dar prietena ei l-a anunţat imediat pe manelist, iar acesta a sunat-o el pe Roxana şi s-a oferit să o ajute în problema transferului tatălui ei la alt spital.

Și aveam așa o stare, o neliniște. Am ajuns la mare, era o vreme urâtă… Am mers în cameră am dormit puțin și când m-am trezit am sunat-o pe mama, care mi-a spus că tata nu se simte bine, că-l doare capul și a chemat Salvarea […] Plângea maică-mea. «Acum iei un taxi, ceva și te întorci, îi e rău lui taică-tu»„, a povestit Roxana Dobre.