Leo de la Strehaia a fost eliberat din puşcărie. Cum arată „prinţul ţiganilor” după doi ani petrecuţi după gratii FOTO

Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie, fiind aşteptat de cei mai dragi oameni din viața sa la ieșirea din Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin. "Prinţul ţiganilor" a ajuns la închisoare în urmă cu doi din cauza unui dosar de evaziune fiscală.

06 sept. 2023, 13:31

Leo de la Strehaia a fost eliberat din puşcărie. La ieșirea din închisoare, Ion Stelică Mihai (numele real) a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”. Leo de la Strehaia a ajuns în spatele gratiilor în anul 2021, în urma unei condamnări la doi ani cu executare, fiind acuzat de evaziune fiscală, scrie Click!.

Citeşte şi: Andrada Oros, săltată de Poliție pe stradă: „Se uitau la noi de parcă eram infractori”. Ce a făcut artista de a ajuns pe mâna agenților

Leo de la Strehaia s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în puşcărie, iar la un moment dat a ajuns de urgență la spital, transportat direct din celulă. „Tata se împăcase cu ideea că va ajunge la închisoare. Știa după felul în care s-a desfășurat procesul că nu are șanse să scape. Dar puteau să îl lase să își termine tratamentul, să scape de coronavirus, apoi să îl ducă acolo. Iar asta din două motive, zic eu, de bun simț. Îi poate îmbolnăvi pe alții la închisoare și pentru că nu poate fi îngrijit așa cum trebuie la pușcărie, mai ales că el are probleme cardiace. Este diabetic. E supraponderal și are și alte probleme de sănătate”, a declarat la acea vreme Alin, fiul lui Leo de la Strehaia.

Citeşte şi: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Jean Paler. Anunțul făcut de actor: „Nu mai au ce să îmi facă”

Ion Stelică Mihai, cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, a fost condamnat, în anul 2021, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Mama lui, Maria Mihai, zisă și Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai, şi încă o persoană pe nume Dumitra Ionuţ au primit și ei câte doi ani de detenţie, respectiv 1 an și 6 luni. . Ion Stelică Mihai a fost acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat. Maria Mihai, mama lui, Ionuț Dumitra și Ioan Mihai, fratele lui Leo, au fost condamnați la câte doi ani închisoare cu executare, pentru complicitate la tentativă la fapta săvârșită de Ion Stelică Mihai.