Noi detalii despre starea de sănătate a lui Jean Paler. Anunțul făcut de actor: „Nu mai au ce să îmi facă”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Jean Paler. Atorul a ajuns la Spitalul Militar din București, după ce i s-a făcut rău pe scenă, în timpul unui spectacol, în urmă cu aproape trei săptămâni. Acesta a suferit un stop cardiorespirator și a fost transferat în patru spitale, până a ajuns la București.

05 sept. 2023, 22:25
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Jean Paler. Anunțul făcut de actor: „Nu mai au ce să îmi facă”
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Jean Paler

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Jean Paler. „Am fost în patru spitale și am ajuns la București. De cinci zile, sunt în Spitalul Militar, la secția cardiologie, după ce am trecut prin toate secțiile de terapie intensivă. Sunt atât de multe adunate, încât nici ei (n.r. medicii) nu mai știu ce să îmi mai zică. Singurul sfat al lor este să stau acasă.

Ar fi cazul să mă retrag. Eu de-abia aștept să înceapă Festivalul Umorului din zona Maramureșului. Se ține la Baia Mare. Este la jumătatea lunii octombrie. Al doilea festival de acest gen se ține în memoria lui Gyuri Pascu. Am fost în fiecare an la festival, am fost prieteni la cataramă„, a declarat actorul, potrivit Viva.ro.

Citește și: Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record. ”De la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Jean Paler

Actorul mărturisește că medicii i-au recomandat să meargă acasă, pentru a se putea odihni mai bine și să lase festivalurile pentru o perioadă. Jean Paler este de aproape trei săptămâni internet, iar doctorii nu prea mai au ce să-i facă.

Medicii au spus că e mai bine să merg acasă, să mă odihnesc, că am timp să merg la festivaluri și la anul. Mă pun eu pe picioare! Comparativ cum am fost la început, pe o scară de la 1 la 10, am depășit 5.

Am întrebat puțin mai devreme cât mă mai țin și m-au întrebat dacă mă grăbesc. Sunt deja în spital de aproape trei săptămâni. Nu mai au ce să îmi facă. Nu mi-au pus alte stenturi. Inimioara a obosit și ea„, a mai spus Jean Paler.