Leo de la Strehaia, clipe grele după gratii. De ce doarme cu becul aprins în închisoare

Leo de la Strehaia este închis la Penitenciarul din Turnu Severin, după ce a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare într-un dosar de evaziune fiscală.

19 oct. 2021, 09:07
Leo de la Strehaia, clipe grele după gratii. De ce doarme cu becul aprins în închisoare

Leo de la Strehaia, clipe grele după gratii. Leo de la Strehaia este închis la Penitenciarul din Turnu Severin, după ce a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare într-un dosar de evaziune fiscală.

Leo de la Strehaia, clipe grele după gratii. De ce doarme cu becul aprins în închisoare

Leo de la Strehaia și-a încheiat perioada obligatorie de carantină, iar acum va fi mutat într-o celulă standard, cu 12 deținuți, la Penitenciarul din Turnu Severin. „Îl vor muta marți sau miercuri pe cameră, pentru că îi expiră perioada de carantină. A aflat că vor fi în jur de 10-12 băieți. O să fie altceva, o să se bage la diferite activități. Mi-a spus că sunt și foarte multe cursuri la care poate participa. Mi-a spus că a vorbit deja cu domnii polițiști ca în momentul în care va fi dus ”pe cameră” să meargă la toate cursurile care se pot face acolo. Și dacă va putea, să meargă și să lucreze. O să-i treacă altfel timpul având activitate”, a dezvăluit iubita sa, Dana Criminala, pentru wowbiz.ro.

Leo de la Strehaia, transferat de urgență din puşcărie la spital. „Are mari probleme, comorbidități”

Leo de la Strehaia nu a avut niciodată un serviciu, ba, mai mult, are o problemă extrem de mare cu trezitul la ora 6 dimineața, atunci când toți deținuții trebuie să fie în picioare! „Mi-a spus că se lucrează de la 8 la 16 și chiar i-am zis, Leo, acum o să ai și tu serviciu, ca toți oamenii, cu program de la 8 la 4! Mi-a spus că le dă trezirea la 6 dimineața iar lui îi este foarte greu să se trezească la ora aceea, pentru că oricum avea o problemă cu treaba asta și când eram împreună. Trezitul de dimineață este foarte greu pentru el, și datorită problemelor de sănătate.Seara, la 10, ar trebui să doarmă, dar, nu știu dacă știți, acolo se doarme cu lumina aprinsă. Nu i se stinge lumina în cameră, nu este o lumină de veghe, cum știam eu”, a mai spus Dana Criminala.

Leo de la Strehaia şi mama lui, Patroana, condamnaţi la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală

„La ora 8 dimineața îi scoate câte o oră, într-un spațiu destul de mic, într-o curte îngrădită toată cu gard, inclusiv sus, ca o cușcă. Îi scoate cu rândul, pentru că nu au loc. Acolo mai interacționează și cu alte persoane. Mi-a spus că mâncarea este chiar acceptabilă”, a mai spus Dana Criminala.