Leo de la Strehaia, de urgenţă la spital: „Am crezut că voi muri…”

Leo de la Strehaia a ajuns, din nou, la spital, starea lui de sănătate fiind una deplorabilă. "Prinţul Ţiganilor" a fost transportat de urgenţă la Timişoara, la cel mai bun spital de cardiologie din ţară pentru o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

11 aug. 2014, 08:43
Leo de la Strehaia, de urgenţă la spital: „Am crezut că voi muri…”

A ajuns în spital acum câteva zile după ce a facut un infarct în plină stradă, scrie spynews.ro. Operat de urgenţă la Bucureşti după ce a fost în moarte clinică, Leo de la Strehaia a fost nevoit, vineri, să ajungă, de urgenţă, la Timişoara pentru o nouă intervenţie chirurgicală.

Citeşte şi LEO de la Strehaia la un pas de MOARTE. A fost dus de URGENŢĂ la SPITAL şi a intrat imediat în OPERAŢIE

„Sunt la Timisoara… Am crezut că voi muri. Am fost nevoit să mă operez din nou pentru că trebuia să mi se pună şi al doilea stent cardiac. Mi s-a spus că, dacă nu făceam a doua intervenţie, aş fi murit cu siguranţă. Acum, sper că voi avea a doua şansă la viaţă, sper că voi reuşi să supravieţuiesc”, a spus Leo de la Strehaia.

Citeşte şi Mai multe rude ale lui Leo de la Strehaia, REŢINUTE într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ şi SPĂLARE DE BANI

Mai mult decât atât, „Prinţul Ţiganilor” susţine că îşi dă seama ce viaţă dezorganizată avea până acum şi promite că se va schimba. „Nu mai pun ţigară în gură cât voi trai eu. Mi-a zis şi doctorul de la Timişoara că dacă mai fumez, mor. Voi avea grijă şi cu regimul, nu mai mănânc sărat. Şi, ca să fiu sincer, acum abia îmi dau seama ce gust are, cu adevarat, mâncarea…”, a mai mărturisit Leo.